Διαμέρισμα παραδόθηκε στις φλόγες - Άγιο είχε η ένοικος που έλειπε από το σπίτι - Διέσωσε το σκυλάκι της η Πυροσβεστική

Διαμέρισμα παραδόθηκε στις φλόγες - Άγιο είχε η ένοικος που έλειπε από το σπίτι - Διέσωσε το σκυλάκι της η Πυροσβεστική

Στις φλόγες τυλίχθηκε σήμερα λίγο μετά τα μεσάνυχτα διαμέρισμα στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, η ώρα 00:08, λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε στούντιο - διαμέρισμα στην οροφή τριώροφης πολυκατοικίας στην Παλλουριώτισσα, στην επαρχία Λευκωσίας.

Ανταποκρίθηκαν μέλη της Αστυνομίας και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πύλης Πάφου, με δύο πυροσβεστικά οχήματα και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 00:36.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω διαμέρισμα έπαθε εκτεταμένες ζημιές. Την ώρα εκδήλωσης της πυρκαγιάς, η ένοικος απουσίαζε, ενώ τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας διέσωσαν μικρό σκυλάκι το οποίο βρισκόταν μέσα στο διαμέρισμα και το παρέδωσαν στην ιδιοκτήτριά του.

Το κτήριο εκκενώθηκε προληπτικά από τα μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, σε συνεργασία με τα μέλη της Αστυνομίας. Ακολουθεί διερεύνηση αιτιών πυρκαγιάς, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

*φωτογραφία αρχείου

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Χριστοδουλίδης: «Δεν πρόκειται να εμπλακώ σε προεκλογικό αγώνα» – Ποιες είναι οι προτεραιότητές του

Τη θέση ότι η Κυβέρνηση δεν πρόκειται να εμπλακεί σε προεκλογική εκστρατεία, παρά την κριτική που δέχεται από κόμματα για παροχολογία και για τα κυριακάτικα βίντεο του Προέδρου της Δημοκρατίας, διατύπωσε τη Δευτέρα ο Νίκος Χριστοδουλίδης. Υπογράμμισε πως υπάρχουν σοβαρά ζητήματα που απαιτούν κυβερνητική προσοχή, με πρώτο το Κυπριακό, καθώς και θέματα εσωτερικής διακυβέρνησης και μεταρρυθμίσεων.

BEST OF TOTHEMAONLINE