«Ο λογαριασμός σας έχει κλειδωθεί προσωρινά...» - Η νέα απάτη μέσω μηνυμάτων - Δείτε παράδειγμα

«Ο λογαριασμός σας έχει κλειδωθεί προσωρινά...» - Η νέα απάτη μέσω μηνυμάτων - Δείτε παράδειγμα

Προειδοποιήση για νέα απάτη εξέδωσε η Αστυνομία.

Όπως αναφέρει σε ενημέρωση της, έγιναν πολλές αναφορές από πολίτες ότι έλαβαν στον κανονικό αριθμό που δέχονται μηνύματα για χρεώσεις/πιστώσεις λογαριασμού κυπριακής τράπεζας, μήνυμα στο οποίο αναγράφεται η φράση «Your account has been temporarily locked, please verify your identity at the following link: https://.......» έχει δεχθεί η Υποδιεύθυνση Ηλεκτρονικού Εγκλήματος.

Καλούνται οι αποδέχτες τέτοιων μηνυμάτων, να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην πατήσουν πάνω στους συγκεκριμένους ηλεκτρονικούς συνδέσμους, αφού υπάρχει ο κίνδυνος χρέωσης και υποκλοπής των στοιχείων τους.

Δείτε παράδειγμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

ΠτΔ: Στην Ινδία σήμερα για επίσημη επίσκεψη μαζί με επιχειρηματική αποστολή

Στην Ινδία για επίσημη επίσκεψη μεταβαίνει σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνοδευόμενος από Υπουργούς και επιχειρηματικούς φορείς. Στο επίκεντρο της επίσκεψης θα τεθούν οι διμερείς σχέσεις, η προσέλκυση επενδύσεων, και ο οικονομικός διάδρομος Ινδίας-Μ. Ανατολής-Ευρώπης (IMEC).

BEST OF TOTHEMAONLINE