LIKE ONLINE

ΗΠΑ: Ο τραπεζικός υπάλληλος που αποφάσισε να γίνει «δράκος χωρίς φύλο» - Δείτε βίντεο

ΗΠΑ: Ο τραπεζικός υπάλληλος που αποφάσισε να γίνει «δράκος χωρίς φύλο» - Δείτε βίντεο

Είναι πραγματικότητα ότι πολλά περίεργα συμβαίνουν στον κόσμο και πολλοί άνθρωποι μπορεί να βρεθούν να παίρνουν πολύ αλλόκοτες αποφάσεις. H περίπτωση όμως του 61χρονου Τiamat Legion Medusa, από τις ΗΠΑ, είναι εξωπραγματική.

Πρόκειται για έναν πρώην τραπεζίτη που αποφάσισε ότι θέλει να καλύψει όλο του το σώμα με τατουάζ και σκουλαρίκια, με απώτερο σκοπό όπως o ίδιος δήλωσε να γίνει ο «πρώτος δράκος, χωρίς φύλο στον κόσμο», με μια δραματική μεταμόρφωση στην εξωτερική του εμφάνιση.

Ο 61χρονος κατάγεται από το Τέξας, και έχει περάσει την τελευταία δεκαετία της ζωής του προσπαθώντας να μοιάζει με δράκο και δεν θέλει να προσδιορίζεται με αρσενικό ή θηλυκό άρθρο, αρκεί το «Μέδουσα».

Γεννήθηκε ως Richard Hernandez και εργάζονταν σε τράπεζα μέχρι να έρθει σε σύγκρουση με τους όρους συμμόρφωσης της εταιρείας και της επιθυμίες που ήθελε να πραγματοποιήσει.

«Ήμουν κοντά στα 50 , πριν αποφασίσω να ζήσω τη ζωή μου ως το φρικιό που είμαι. Είχα ήδη 79 σκουλαρίκια και τα περισσότερα από αυτά ήταν κρυμμένα», εξήγησε η Μέδουσα, που στο διαδίκτυο χρησιμοποιεί το όνομα Dragon Lady Medusa. «Αυτά που δεν ήταν κρυφά μπορούσα να τα βγάζω κάθε μέρα και να τα ξαναβάζω, πράγμα που συνήθιζα να κάνω».

Ωστόσο, η Μέδουσα ονειρευόταν από καιρό να προσθέσει πιο εμφανή piercings και τατουάζ που δεν ήταν κατάλληλα για τον κόσμο των οικονομικών, έτσι στη συνέχεια εγκατέλειψε την καριέρα στα τραπεζικά και ξεκίνησε να κυνηγά το όνειρο, να γίνει δράκος.

Στα χρόνια που μεσολάβησαν από τότε, η Μέδουσα έκανε τατουάζ στο πρόσωπό, χώρισε τη γλώσσα της ώστε να είναι διχαλωτή σαν κάποιου ερπετού και πρόσθεσε ακόμη και εμφυτεύματα που παραπέμπουν σε κέρατα αξίας 80.000 δολαρίων στο μέτωπό, στο πλαίσιο της μεγάλης μεταμόρφωσης.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην Ελλάδα: Ένας νεκρός από την κατάρρευση τμήματος κτηρίου στον Πειραιά

Οικονομικές επιπτώσεις στην Κύπρο από την επίθεση του Ιράν στο Ισραήλ: Οικονομολόγος αναλύει στο «Τ» τα σενάρια

Καύσιμα: Εντός δεκαημέρου νέα αύξηση - Πώς θα επηρεάσει τις τιμές η κρίση στη Μέση Ανατολή - Φόβοι για €2 η βενζίνη

«T» ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Δηλώνουν για κατοικίες τις… αποθήκες και εγκαταλελειμμένα σπίτια- Τραγελαφικά τα όσα συμβαίνουν με τις μετακινήσεις ψηφοφόρων

Έγινε κι αυτό στην Κύπρο! Υποψήφιος εμφανίζεται με κλειστά μάτια στην προεκλογική του καμπάνια – Δείτε βίντεο



LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»   

LIVE - Νετανιάχου: «Θα χτυπήσουμε έξυπνα το Ιράν...θα ενημερώσουμε τις ΗΠΑ»  

Ο πρωθυπουργός Μπενιαμίν Νετανιάχου ανέφερε πως το Ισραήλ θα επιτεθεί εκ νέου στο Ιράν μετά την απάντηση του δεύτερου στο φονικό χτύπημα στο ιρανικό προξενείο στη Συρία. Η είδηση μεταφέρθηκε από το κρατικό τηλεοπτικό δίκτυο Kan και αναφέρει πως θα έχουν ειδοποιηθεί οι σύμμαχοι του Ισραήλ, για να λάβουν αντίμετρα από πιθανή απάντηση του Ιράν. Οι ΗΠΑ απέκλεισαν το ενδεχόμενο να συμμετάσχουν σε οποιαδήποτε ισραηλινή αντεπίθεση κατά του Ιράν, ενώ το πολεμικό υπουργικό συμβούλιο του Ισραήλ δεν έλαβε απόφαση σχετικά με το τι μέτρα θα λάβει ως απάντηση στην επίθεση της Τεχεράνης. Το ThemaOnline σας μεταφέρει όλες τις εξελίξεις

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top