Καταζητείται ο 33χρονος Ανδρέας - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Καταζητείται ο 33χρονος Ανδρέας - Φωτογραφία του στη δημοσιότητα

Η Αστυνομία ζητεί πληροφορίες για εντοπισμό του ΑΝΤΡΕΑ ΤΡΑΝΤΑ, ηλικίας 33 ετών, η φωτογραφία του οποίου δημοσιεύεται, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισόδου, κακόβουλης ζημιάς και κλοπής, αδικήματα που διαπράχθηκαν μεταξύ των ημερομηνιών 18-19/10/2022 και 23/10/2022 στην Αραδίπου.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του συγκεκριμένου προσώπου, να επικοινωνήσει με τον Αστυνομικό Σταθμό Αραδίπου στο τηλέφωνο 24-804566 ή με τον πλησιέστερο αστυνομικό σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Ηλεκτρική διασύνδεση: «Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή σχεδιασμό του έργου» - Η κοινή ανακοίνωση ΑΔΜΗΕ και GSI

Πρόσθετα δεδομένα για τον λεπτομερή τεχνικό σχεδιασμό του έργου ηλεκτρικής διασύνδεσης Κύπρου - Ελλάδας, θα παράσχουν οι έρευνες του πλοίου Abeille Marengo, όπως αναφέρει ο Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας της Ελλάδας (ΑΔΜΗΕ) και η Great Sea Interconnector Α.Ε. (GSI) 

BEST OF TOTHEMAONLINE