Γυναίκα που κυοφορούσε δίδυμα χρειάστηκε βοήθεια – Έδρασε άμεσα η Αστυνομία

Γυναίκα που κυοφορούσε δίδυμα χρειάστηκε βοήθεια – Έδρασε άμεσα η Αστυνομία

Με άμεσες ενέργειες μέλη της Αστυνομίας, ανταποκρινόμενοι ξανά στην ανθρωπιστική τους αποστολή, παρείχαν βοήθεια σήμερα το πρωί, για την έγκαιρη μεταφορά εγκύου στο Νοσοκομείο.

Συγκεκριμένα και σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, γύρω στις 10.30 το πρωί, ζητήθηκε η βοήθεια της Αστυνομίας, ώστε να μεταφερθεί άμεσα γυναίκα η οποία κυοφορούσε δίδυμα, από την Πάφο, στο Μακάρειο Νοσοκομείο.

Μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων της Τροχαίας Αρχηγείου και της ομάδας «Ζ» της Τροχαίας Λευκωσίας, συνόδευσαν άμεσα και με ασφάλεια το ασθενοφόρο, από την περιοχή του ΓΣΠ, προς το νοσηλευτήριο στη Λευκωσία, όπου στη συνέχεια διενεργήθηκε ο τοκετός.

Κλείνοντας η ανακοίνωση αναφέρει ότι: «η Αστυνομία Κύπρου, βρίσκεται διαρκώς δίπλα στον πολίτη και ανταποκρίνεται άμεσα σε τέτοιου είδους περιστατικά, παρέχοντας τη βοήθεια της όταν της ζητηθεί»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Κυπριακό: Δένεια, Άγκυρα και ΟΗΕ: Ο Ερχιουρμάν δείχνει τις προτεραιότητές του

Το πρόσφατο επεισόδιο στη Δένεια με τον κατοχικό στρατό, ήρθε να υπενθυμίσει, με τον πιο ωμό τρόπο, πως η τουρκική κατοχή παραμένει ενεργή και προκλητική. Όσοι έσπευσαν να υποδεχθούν την λεγόμενη «εκλογή» του Τουφάν Ερχιουρμάν ως μια «ευκαιρία για επανεκκίνηση» στο Κυπριακό, βλέπουν πλέον την πραγματικότητα να τους διαψεύδει. Ο νέος κατοχικός ηγέτης, δείχνει από νωρίς ποιες είναι οι προτεραιότητές του- και αυτές βρίσκονται αναμφίβολα στην Άγκυρα.