Ερντογάν από το σημείο της τραγωδίας: Θα ξαναχτίσουμε 6.500 κτίρια σε ένα χρόνο

Ερντογάν από το σημείο της τραγωδίας:  Θα ξαναχτίσουμε 6.500 κτίρια σε ένα χρόνο

Στις πληγείσες περιοχές από τους δυο σεισμούς – μαμούθ που έπληξαν τη νοτιοανατολική Τουρκία βρέθηκε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ταγίπ Ερντογάν, προσπαθώντας να καθησυχάσει τους πολίτες είπε ότι θα ξαναχτιστούν μέσα σε ένα χρόνο τα σπίτια που έχουν καταστραφεί σε 10 επαρχίες.

«Υπάρχουν 8.574 νεκροί, 49.133 τραυματίες και 6.444 κτίρια κατεστραμμένα. Οι κρατικλες υπηρεσίες εργάζονται, τα σωστικά συνεργεία εργάζονται και οι πολίτες μας δεν θα μείνουν στους δρόμους. Θα ξαναχτίσουμε τα σπίτια σε 10 επαρχίες μέσα σε ένα χρόνο, ενώ υπάρχουν επαφές για να μείνουν οι σεισμοπαθείς σε ξενοδοχεία στην Αττάλεια, την Αλάνια και την Μερσίνη», δήλωσε ο Ερντογάν.

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE