Ερντογάν από το σημείο της τραγωδίας: Θα ξαναχτίσουμε 6.500 κτίρια σε ένα χρόνο

Ερντογάν από το σημείο της τραγωδίας:  Θα ξαναχτίσουμε 6.500 κτίρια σε ένα χρόνο

Στις πληγείσες περιοχές από τους δυο σεισμούς – μαμούθ που έπληξαν τη νοτιοανατολική Τουρκία βρέθηκε ο Τούρκος Πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο Ταγίπ Ερντογάν, προσπαθώντας να καθησυχάσει τους πολίτες είπε ότι θα ξαναχτιστούν μέσα σε ένα χρόνο τα σπίτια που έχουν καταστραφεί σε 10 επαρχίες.

«Υπάρχουν 8.574 νεκροί, 49.133 τραυματίες και 6.444 κτίρια κατεστραμμένα. Οι κρατικλες υπηρεσίες εργάζονται, τα σωστικά συνεργεία εργάζονται και οι πολίτες μας δεν θα μείνουν στους δρόμους. Θα ξαναχτίσουμε τα σπίτια σε 10 επαρχίες μέσα σε ένα χρόνο, ενώ υπάρχουν επαφές για να μείνουν οι σεισμοπαθείς σε ξενοδοχεία στην Αττάλεια, την Αλάνια και την Μερσίνη», δήλωσε ο Ερντογάν.

 

Πηγή: newsit.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Ιδού οι χορηγίες που έλαβαν τα κόμματα και τα υπουργεία για το 2025 - Στη δημοσιότητα τα ποσά

Τις χορηγίες και κατά χάριν δωρεές του κράτους για το 2025 δημοσίευσε τη Δευτέρα το Γενικό Λογιστήριο, εφαρμόζοντας, όπως αναφέρει, τις πρόνοιες του περί της Λογιστικής και Δημοσιονομικής Διαχείρισης και Χρηματοοικονομικού Ελέγχου της Δημοκρατίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE