Ποινή φυλάκισης δεκαπέντε ετών σε 42χρονο για παράνομη εισαγωγή ναρκωτικών

Ποινή φυλάκισης δεκαπέντε ετών σε 42χρονο για παράνομη εισαγωγή ναρκωτικών

Ποινή φυλάκισης 15 χρόνων επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο, που συνεδρίασε στην Πάφο, εναντίον 42χρονου, που κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών, με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο 42χρονος είχε συλληφθεί, από μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) το μεσημέρι της 17ης Ιουλίου 2022, μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Πάφου. Στις αποσκευές του, είχαν εντοπιστεί και κατασχεθεί, μετά από σχετικό έλεγχο, 28 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, καθαρού συνολικού βάρους 27 κιλών και 885 γραμμαρίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

ΠτΔ: Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας η διεκδίκηση της θέσης του ΓΓ των ΗΕ

Δεν συμβαδίζει με τη συμπεριφορά της Τουρκίας, η οποία καταπατά τον Καταστατικό Χάρτη των ΗΕ, το να διεκδικεί με υποψηφιότητα της τη θέση του ΓΓ των ΗΕ, είπε απόψε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.