Ποινή φυλάκισης δεκαπέντε ετών σε 42χρονο για παράνομη εισαγωγή ναρκωτικών

Ποινή φυλάκισης δεκαπέντε ετών σε 42χρονο για παράνομη εισαγωγή ναρκωτικών

Ποινή φυλάκισης 15 χρόνων επέβαλε σήμερα το Μόνιμο Κακουργιοδικείο, που συνεδρίασε στην Πάφο, εναντίον 42χρονου, που κρίθηκε ένοχος σε υπόθεση παράνομης εισαγωγής και κατοχής ναρκωτικών, με σκοπό την προμήθεια σε άλλο πρόσωπο και νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.

Ο 42χρονος είχε συλληφθεί, από μέλη της ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Πάφου) το μεσημέρι της 17ης Ιουλίου 2022, μετά την άφιξή του στο αεροδρόμιο Πάφου. Στις αποσκευές του, είχαν εντοπιστεί και κατασχεθεί, μετά από σχετικό έλεγχο, 28 νάιλον συσκευασίες, που περιείχαν κάνναβη, καθαρού συνολικού βάρους 27 κιλών και 885 γραμμαρίων.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE