Πέτρος Φιλιππίδης: Ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού

Πέτρος Φιλιππίδης: Ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού

Ένοχος ομόφωνα για δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος δυο γυναικών συναδέλφων του, κρίθηκε πριν από λίγο με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Αντίθετα δικαστές και ένορκοι έπειτα απο μαραθώνια διάσκεψη έκριναν αθώο ομόφωνα λόγω αμφιβολιών τον ηθοποιό για το αδικημα του βιασμού κατ εξακολούθηση σε βάρος άλλης γυναίκας ηθοποιού.

Εντός της ημέρας αναμένεται και η απόφαση της έδρας για τις ποινές. Ο Πέτρος Φιλιππίδης άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του και τον γιο του.

Στην άλλη άκρη της αίθουσας βρίσκονταν οι τρεις καταγγέλλουσες.

Στο δικαστήριο βρίσκονται και οι ηθοποιοί Πηνελόπη Αναστόπουλου, Λένα Δροσακη, Ανδρομάχη Δαυλού, Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Ζέτα Δούκα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Τι έλεγε ο Μαδούρο λίγες μέρες πριν τη σύλληψή του: Είχα μια ευχάριστη συνομιλία με τον Τραμπ τον Νοέμβριο... και μετά χάος!

Τι έλεγε ο Μαδούρο λίγες μέρες πριν τη σύλληψή του: Είχα μια ευχάριστη συνομιλία με τον Τραμπ τον Νοέμβριο... και μετά χάος!

Για την μοναδική φορά που είχε επικοινωνήσει απευθείας με τον Ντόναλντ Τραμπ, μίλησε σε συνέντευξή του ο Νικολάς Μαδούρο, μερικές ημέρες πριν τις σημερινές εξελίξεις που οδήγησαν στη σύλληψή του από Αμερικανούς κομάντος. Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας αναγνώρισε πως μετά από αυτή τη συνομιλία... ακολούθησε χάος , ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει με υποτιμητικά σχόλια για τη Δύση.  

BEST OF TOTHEMAONLINE