Πέτρος Φιλιππίδης: Ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού

Πέτρος Φιλιππίδης: Ένοχος για δύο απόπειρες βιασμού

Ένοχος ομόφωνα για δύο απόπειρες βιασμού σε βάρος δυο γυναικών συναδέλφων του, κρίθηκε πριν από λίγο με απόφαση του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου ο Πέτρος Φιλιππίδης.

Αντίθετα δικαστές και ένορκοι έπειτα απο μαραθώνια διάσκεψη έκριναν αθώο ομόφωνα λόγω αμφιβολιών τον ηθοποιό για το αδικημα του βιασμού κατ εξακολούθηση σε βάρος άλλης γυναίκας ηθοποιού.

Εντός της ημέρας αναμένεται και η απόφαση της έδρας για τις ποινές. Ο Πέτρος Φιλιππίδης άκουσε την απόφαση του δικαστηρίου έχοντας δίπλα του τη σύζυγό του και τον γιο του.

Στην άλλη άκρη της αίθουσας βρίσκονταν οι τρεις καταγγέλλουσες.

Στο δικαστήριο βρίσκονται και οι ηθοποιοί Πηνελόπη Αναστόπουλου, Λένα Δροσακη, Ανδρομάχη Δαυλού, Αννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και Ζέτα Δούκα.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

«Ήμασταν όλοι κάτω από τα τραπέζια» – Η συγκλονιστική μαρτυρία Κύπριου από την επίθεση κατά του Τραμπ

Συγκλονιστικές στιγμές έζησε ο Κύπριος ανταποκριτής του Omega στην Ουάσιγκτον, Μιχάλης Ιγνατίου, ο οποίος βρισκόταν στην αίθουσα του δείπνου των ανταποκριτών τη στιγμή της ένοπλης επίθεσης κατά του Ντόναλντ Τραμπ.

BEST OF TOTHEMAONLINE