Προεδρικές εκλογές: Αυτή είναι η απόφαση των Οικολόγων για τον δεύτερο γύρο – Το αποτέλεσμα της μυστικής ψηφοφορίας

Προεδρικές εκλογές: Αυτή είναι η απόφαση των Οικολόγων για τον δεύτερο γύρο – Το αποτέλεσμα της μυστικής ψηφοφορίας

Συνεδρίασε σήμερα η Εκλογική Συνδιάσκεψη (Ε.Σ) του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών αναφορικά τη θέση του Κινήματος Οικολόγων για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών 2023.

Το αποτέλεσμα της μυστικής ψηφοφορίας είναι το ακόλουθο:

Ανδρέας Μαυρογιάννης :    44,3 %

Νίκος Χριστοδουλίδης:       32,8. % 

Λευκά / Άκυρα:                  21,3 % 

Λευκά / Άκυρα:                  1,6 % 

Το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας δεν έδωσε την απαιτούμενη από το Καταστατικό, πλειοψηφία του 60%.  Ως εκ τούτου το Κίνημα δεν θα υποστηρίξει υποψήφιο για τον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών.

Επιπρόσθετα

«Η Εκλογική Συνδιάσκεψη αποφάσισε όπως:

1 Τα μέλη της Παγκύπριας Συνδιάσκεψης να μην έχουν δημόσια συμμετοχή στην προεκλογική εκστρατεία οποιουδήποτε υποψηφίου για τις επερχόμενες προεδρικές εκλογές.

2 Επιπλέον καλούνται τα μέλη της ΠΣ να αποφύγουν να συμμετέχουν ενεργά και δημόσια στην ανακήρυξη και στους πανηγυρισμούς των επιτελείων του νικητή των εκλογών».

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Πρόσκληση Τραμπ σε Χριστοδουλίδη-Μητσοτάκη για "Συμβούλιο Ειρήνης"

Ο Αμερικανός πρόεδρος, Ντόναλντ Τράμπ προσκάλεσε στην Ουάσιγκτον τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και τον πρωθυπουργό της Ελλάδας, Κυριάκο Μητσοτάκη, στο πρώτο "Συμβούλιο Ειρήνης" που θα πραγματοποιηθεί στις 19 Φεβρουαρίου, για τη Γάζα.

BEST OF TOTHEMAONLINE