Πέτρος Φιλιππίδης: Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή – Αναστολή στην ποινή προτείνει η εισαγγελέας

Πέτρος Φιλιππίδης: Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή – Αναστολή στην ποινή προτείνει η εισαγγελέας

Οκτώ χρόνια κάθειρξη κατά συγχώνευση είναι η ομόφωνη ποινή που επέβαλε το δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Στην αγόρευσή της η εισαγγελέας πρότεινε αναστολή της ποινής του και αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου από την οποία θα εξαρτηθεί αν ο ηθοποιός επιστρέψει στη φυλακή ή αν θα εξακολουθήσει να παραμένει ελεύθερος μέχρις ότου η υπόθεση του κριθεί σε δεύτερο βαθμό από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών.

Νωρίτερα το δικαστήριο με ομόφωνη απόφασή του επέβαλλε έξι έτη κάθειρξης για την πρώτη απόπειρα βιασμού το 2010 και πέντε ετών για την δεύτερη απόπειρα βιασμού το 2014.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αντίστροφη μέτρηση για την άφιξη Γκουτέρες: Στο επίκεντρο το Κυπριακό

Αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε περιθώριο για επίλυση του Κυπριακού πριν από τη λήξη της θητείας του εμφανίζεται ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες. Όπως είχε δηλώσει τον περασμένο Μάρτιο, δεν είναι ούτε αισιόδοξος ούτε απαισιόδοξος, αλλά αποφασισμένος να κάνει ό,τι περνά από το χέρι του για να επιτευχθεί λύση.