Πέτρος Φιλιππίδης: Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή – Αναστολή στην ποινή προτείνει η εισαγγελέας

Πέτρος Φιλιππίδης: Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή – Αναστολή στην ποινή προτείνει η εισαγγελέας

Οκτώ χρόνια κάθειρξη κατά συγχώνευση είναι η ομόφωνη ποινή που επέβαλε το δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Στην αγόρευσή της η εισαγγελέας πρότεινε αναστολή της ποινής του και αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου από την οποία θα εξαρτηθεί αν ο ηθοποιός επιστρέψει στη φυλακή ή αν θα εξακολουθήσει να παραμένει ελεύθερος μέχρις ότου η υπόθεση του κριθεί σε δεύτερο βαθμό από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών.

Νωρίτερα το δικαστήριο με ομόφωνη απόφασή του επέβαλλε έξι έτη κάθειρξης για την πρώτη απόπειρα βιασμού το 2010 και πέντε ετών για την δεύτερη απόπειρα βιασμού το 2014.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κυπριακό: Κρίσιμη συνάντηση Χριστοδουλίδη – Έρχιουρμαν με φόντο τα οδοφράγματα

Κατά τη συνάντηση στις 26 Αυγούστου μεταξύ του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη και του ηγέτη  των Τουρκοκυπρίων Τουφάν Έρχιουρμαν αναμένεται να συζητηθεί κατά πόσο υπάρχει πρόθεση από Τ/κ πλευράς για πρόοδο στα μέτρα οικοδόμησης εμπιστοσύνης (ΜΟΕ) ειδικά όσον αφορά στα σημεία διέλευσης, πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE