Πέτρος Φιλιππίδης: Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή – Αναστολή στην ποινή προτείνει η εισαγγελέας

Πέτρος Φιλιππίδης: Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή – Αναστολή στην ποινή προτείνει η εισαγγελέας

Οκτώ χρόνια κάθειρξη κατά συγχώνευση είναι η ομόφωνη ποινή που επέβαλε το δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Στην αγόρευσή της η εισαγγελέας πρότεινε αναστολή της ποινής του και αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου από την οποία θα εξαρτηθεί αν ο ηθοποιός επιστρέψει στη φυλακή ή αν θα εξακολουθήσει να παραμένει ελεύθερος μέχρις ότου η υπόθεση του κριθεί σε δεύτερο βαθμό από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών.

Νωρίτερα το δικαστήριο με ομόφωνη απόφασή του επέβαλλε έξι έτη κάθειρξης για την πρώτη απόπειρα βιασμού το 2010 και πέντε ετών για την δεύτερη απόπειρα βιασμού το 2014.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Κυπριακό: Ο Φιντάν στα κατεχόμενα, για να δώσει τη γραμμή της Άγκυρας-Ο Ερχιουρμάν αναμένει οδηγίες, στο τραπέζι τέσσερα οδοφράγματα και αποναρκοθέτηση

Με το Κυπριακό να βρίσκεται σε μια νέα περίοδο έντονων διπλωματικών διεργασιών, η σημερινή παράνομη επίσκεψη του Τούρκου Υπουργού Εξωτερικών, Χακάν Φιντάν, στα κατεχόμενα, αποκτά ιδιαίτερη πολιτική βαρύτητα. Μία μόλις εβδομάδα πριν από την προγραμματισμένη συνάντηση των δύο ηγετών με την Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, η Άγκυρα καλείται να ξεκαθαρίσει τις προθέσεις της, απέναντι στις τελευταίες προτάσεις για Μέτρα Οικοδόμησης Εμπιστοσύνης (ΜΟΕ).

BEST OF TOTHEMAONLINE