Πέτρος Φιλιππίδης: Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή – Αναστολή στην ποινή προτείνει η εισαγγελέας

Πέτρος Φιλιππίδης: Καταδικάστηκε σε 8 χρόνια φυλακή – Αναστολή στην ποινή προτείνει η εισαγγελέας

Οκτώ χρόνια κάθειρξη κατά συγχώνευση είναι η ομόφωνη ποινή που επέβαλε το δικαστήριο στον Πέτρο Φιλιππίδη.

Στην αγόρευσή της η εισαγγελέας πρότεινε αναστολή της ποινής του και αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου από την οποία θα εξαρτηθεί αν ο ηθοποιός επιστρέψει στη φυλακή ή αν θα εξακολουθήσει να παραμένει ελεύθερος μέχρις ότου η υπόθεση του κριθεί σε δεύτερο βαθμό από το Μεικτό Ορκωτό Εφετείο Αθηνών.

Νωρίτερα το δικαστήριο με ομόφωνη απόφασή του επέβαλλε έξι έτη κάθειρξης για την πρώτη απόπειρα βιασμού το 2010 και πέντε ετών για την δεύτερη απόπειρα βιασμού το 2014.

Πηγή: in.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Βρέθηκε μαχαίρι που φέρεται να χρησιμοποιήθηκε στη δολοφονία του 26χρονου Αλέξανδρου – Πώς το εντόπισαν οι Αρχές

Το μαχαίρι της δολοφονίας του 26χρονου Αλέξανδρου Αντωνίου από την Πάφο ο οποίος υπέκυψε το περασμένο Σάββατο στα τραύματά του μετά από κτυπήματα με μαχαίρι που δέχθηκε στα Κονιά φέρεται να εντοπίστηκε το απόγευμα της Πέμπτης σε αγροτική περιοχή της Τσάδας παρά τον δρόμο Πάφου - Πόλης Χρυσοχούς.

BEST OF TOTHEMAONLINE