Έκρυψε κάνναβη σε σοκολάτες - Χειροπέδες σε 24χρονο - Προσπάθησε να παραδώσει τα ναρκωτικά σε κρατούμενο

Έκρυψε κάνναβη σε σοκολάτες - Χειροπέδες σε 24χρονο - Προσπάθησε να παραδώσει τα ναρκωτικά σε κρατούμενο

Την προμήθεια ναρκωτικών σε κρατούμενο απέτρεψαν μέλη της Αστυνομίας, τα οποία προχώρησαν στη σύλληψη 24χρονου.

Συγκεκριμένα, γύρω στις 8μ.μ. χθες, 24χρονος κάτοικος Λάρνακας, επισκέφθηκε Αστυνομικό Σταθμό στην επαρχία Αμμοχώστου, με σκοπό να παραδώσει τρόφιμα σε 25χρονο, που τελεί υπό κράτηση, στα κρατητήρια του εν λόγω Αστυνομικού Σταθμού.

Κατά τον έλεγχο, που διενεργήθηκε στα τρόφιμα εντοπίστηκαν, μέσα σε περιτύλιγμα σοκολάτας δύο συσκευασίες, οι οποίες περιείχαν ποσότητα κάνναβης, βάρους δύο γραμμαρίων περίπου και κοκαΐνης, βάρους μισού γραμμαρίου περίπου.

Εναντίον του 24χρονου, αλλά και του 25χρονου, εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν λίγο αργότερα.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Αμμοχώστου) διερευνά την υπόθεση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Στο 78% οι εισηγήσεις που υιοθετήθηκαν – Η Κυβέρνηση απαντά για το Γνωμοδοτικό

Το σύστημα επιλογής μελών ημικρατικών οργανισμών δεν είναι τέλειο και γίνονται ενέργειες για βελτίωσή του, όμως είναι σαφώς καλύτερο από αυτό που υπήρχε προηγουμένως, όταν βασικό κριτήριο ήταν η κομματική ταυτότητα, δήλωσε το Σάββατο στο ΚΥΠΕ ο Αναπληρωτής Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Γιάννης Αντωνίου, χαρακτηρίζοντας «άδικη» την κριτική κατά της Κυβέρνησης σε σχέση με τους πρόσφατους διορισμούς σε Διοικητικά Συμβούλια ημικρατικών οργανισμών, αφού όπως είπε, οι εισηγήσεις του Γνωμοδοτικού Συμβουλίου υιοθετήθηκαν σε ποσοστό 78%.

BEST OF TOTHEMAONLINE