ΠτΔ: Ενδεχομένως αύριο να μιλήσει δημόσια για εκλογές και στάση ΔΗΣΥ

ΠτΔ: Ενδεχομένως αύριο να μιλήσει δημόσια για εκλογές και στάση ΔΗΣΥ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ενδεχομένως να τοποθετηθεί αύριο δημόσια σε σχέση με την κατάσταση όπως διαμορφώνεται ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών, καθώς και για τη στάση του ΔΗΣΥ στο θέμα αυτό, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Σε ερώτηση του ΚΥΠΕ αν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πρόκειται να τοποθετηθεί δημόσια για τα τεκταινόμενα σε ό,τι αφορά τις προεδρικές εκλογές αλλά και την απόφαση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ενόψει του δεύτερου γύρου, καλά ενημερωμένες πηγές απάντησαν: «Ενδεχομένως αύριο να μιλήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΔΩ

 Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να επιστρέψει αργά απόψε στην Κύπρο από τις Βρυξέλλες, όπου μετέβη για να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Κυπριακό: Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, βλέπει εξελίξεις, αλλά η Νέα Υόρκη, ακόμη ψάχνει την τριμερή

Με το βλέμμα στραμμένο στις «θετικές εξελίξεις» στο Κυπριακό, βρίσκεται στη Νέα Υόρκη ο Νίκος Χριστοδουλίδης, την ώρα όμως που το διπλωματικό σκηνικό παραμένει ρευστό και κανένα από τα κρίσιμα επόμενα βήματα, δεν μπορεί ακόμη να θεωρηθεί δεδομένο. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, εμφανίζεται να διακρίνει κινητικότητα στο παρασκήνιο και να επενδύει στο προσωπικό ενδιαφέρον του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών Αντόνιο Γκουτέρες. Ωστόσο, την ίδια στιγμή, από την πλευρά των Ηνωμένων Εθνών, δεν έχει μέχρι στιγμής επιβεβαιωθεί ούτε καν η πραγματοποίηση μιας κοινής συνάντησης των δύο πλευρών, με τη Μαρία Άνχελα Ολγκίν.

BEST OF TOTHEMAONLINE