ΠτΔ: Ενδεχομένως αύριο να μιλήσει δημόσια για εκλογές και στάση ΔΗΣΥ

ΠτΔ: Ενδεχομένως αύριο να μιλήσει δημόσια για εκλογές και στάση ΔΗΣΥ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ενδεχομένως να τοποθετηθεί αύριο δημόσια σε σχέση με την κατάσταση όπως διαμορφώνεται ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών, καθώς και για τη στάση του ΔΗΣΥ στο θέμα αυτό, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Σε ερώτηση του ΚΥΠΕ αν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πρόκειται να τοποθετηθεί δημόσια για τα τεκταινόμενα σε ό,τι αφορά τις προεδρικές εκλογές αλλά και την απόφαση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ενόψει του δεύτερου γύρου, καλά ενημερωμένες πηγές απάντησαν: «Ενδεχομένως αύριο να μιλήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΔΩ

 Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να επιστρέψει αργά απόψε στην Κύπρο από τις Βρυξέλλες, όπου μετέβη για να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

15 χρόνια από την τραγωδία στο Μαρί – ΠτΔ: «Συγγνώμη εκ μέρους της Πολιτείας για τα λάθη που οδήγησαν στην έκρηξη»

Δεκαπέντε χρόνια συμπληρώνονται από τη φονική έκρηξη στη ναυτική βάση «Ευάγγελος Φλωράκης» στο Μαρί, μια τραγωδία που σημάδεψε βαθιά την Κύπρο και κόστισε τη ζωή σε 13 ανθρώπους που βρέθηκαν στην πρώτη γραμμή του καθήκοντος. Κατά το ετήσιο μνημόσυνο των πεσόντων, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης τίμησε τη μνήμη τους, υπογραμμίζοντας το χρέος της Πολιτείας να διασφαλίζει την ασφάλεια των πολιτών και ζητώντας συγγνώμη για τα λάθη και τις παραλείψεις που οδήγησαν στην τραγωδία.

BEST OF TOTHEMAONLINE