ΠτΔ: Ενδεχομένως αύριο να μιλήσει δημόσια για εκλογές και στάση ΔΗΣΥ

ΠτΔ: Ενδεχομένως αύριο να μιλήσει δημόσια για εκλογές και στάση ΔΗΣΥ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης, ενδεχομένως να τοποθετηθεί αύριο δημόσια σε σχέση με την κατάσταση όπως διαμορφώνεται ενόψει του δεύτερου γύρου των προεδρικών εκλογών, καθώς και για τη στάση του ΔΗΣΥ στο θέμα αυτό, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

Σε ερώτηση του ΚΥΠΕ αν ο Πρόεδρος Αναστασιάδης πρόκειται να τοποθετηθεί δημόσια για τα τεκταινόμενα σε ό,τι αφορά τις προεδρικές εκλογές αλλά και την απόφαση του ΔΗΣΥ για τη στάση του ενόψει του δεύτερου γύρου, καλά ενημερωμένες πηγές απάντησαν: «Ενδεχομένως αύριο να μιλήσει».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΕΔΡΙΚΕΣ ΕΔΩ

 Ο Πρόεδρος Αναστασιάδης αναμένεται να επιστρέψει αργά απόψε στην Κύπρο από τις Βρυξέλλες, όπου μετέβη για να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

Πρέσβης ΗΠΑ: «Θα δείτε περισσότερα πολεμικά πλοία στην Κύπρο» – Τι είπε για κοινές ασκήσεις

«Το μέλλον είναι πολύ φωτεινό», δήλωσε στο ΚΥΠΕ για την αμυντική και στρατιωτική συνεργασία ΗΠΑ – Κύπρου ο νέος Πρέσβης της χώρας στη Λευκωσία, Τζον Μπρέσλοου.

BEST OF TOTHEMAONLINE