LIKE ONLINE

Η στιγμή όπου λεοπάρδαλη στην Ινδία κατασπαράζει ανθρώπους αφού εισέβαλε γεμάτο δικαστήριο - Δείτε σοκαριστικό βίντεο

Η στιγμή όπου λεοπάρδαλη στην Ινδία κατασπαράζει ανθρώπους αφού εισέβαλε γεμάτο δικαστήριο - Δείτε σοκαριστικό βίντεο

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ινδία και πλάνα μέσα από το κρατικό δικαστικό μέγαρο στο Ghaziabad κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και δείχνουν αρκετούς άνδρες που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της λυσσαλέας επίθεσης λεοπάρδαλης.

Τα βίντεο δείχνουν αστυνομικούς ντυμένους με αλεξίσφαιρα περιβλήματα να ανεμίζουν φλεγόμενα ραβδιά και να απλώνουν δίχτυα μέσα στο δικαστικό μέγαρο σε μια προσπάθεια να συλλάβουν το άγριο ζώο. Δεν είναι σαφές πώς βρέθηκε η λεοπάρδαλη στο κτίριο.

Η Γκαζιαμπάντ βρίσκεται στην ανατολική άκρη του Νέου Δελχί και είναι κοντά σε δάσος που αποτελεί γνωστό βιότοπο λεοπάρδαλης. Τουλάχιστον 12.000 λεοπαρδάλεις ζουν στην Ινδία. Τα ζώα έχουν χαρακτηριστεί ως ευάλωτα είδη από τη Διεθνή Ένωση για τη Διατήρηση της Φύσης.

Παρά το γεγονός αυτό, αξιωματούχοι λένε ότι μία λεοπάρδαλη σκοτώνεται κατά μέσο όρο την ημέρα στην Ινδία επειδή περιπλανιέται σε περιοχές που καταλαμβάνονται από ανθρώπους. Ο αριθμός αυτών των περιστατικών αυξάνεται λόγω της συρρίκνωσης των δασικών εκτάσεων.

Ένας αξιωματικός του τοπικού αστυνομικού τμήματος επιβεβαίωσε ότι πέντε με έξι άτομα τραυματίστηκαν. «Η λεοπάρδαλη πήδηξε πανικόβλητη μέσα στο δικαστικό συγκρότημα και πέντε με έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν», δήλωσαν.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top