Η στιγμή όπου λεοπάρδαλη στην Ινδία κατασπαράζει ανθρώπους αφού εισέβαλε γεμάτο δικαστήριο - Δείτε σοκαριστικό βίντεο

Η στιγμή όπου λεοπάρδαλη στην Ινδία κατασπαράζει ανθρώπους αφού εισέβαλε γεμάτο δικαστήριο - Δείτε σοκαριστικό βίντεο

Ένα απίστευτο περιστατικό συνέβη στην Ινδία και πλάνα μέσα από το κρατικό δικαστικό μέγαρο στο Ghaziabad κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο και δείχνουν αρκετούς άνδρες που τραυματίστηκαν κατά τη διάρκεια της λυσσαλέας επίθεσης λεοπάρδαλης.

Τα βίντεο δείχνουν αστυνομικούς ντυμένους με αλεξίσφαιρα περιβλήματα να ανεμίζουν φλεγόμενα ραβδιά και να απλώνουν δίχτυα μέσα στο δικαστικό μέγαρο σε μια προσπάθεια να συλλάβουν το άγριο ζώο. Δεν είναι σαφές πώς βρέθηκε η λεοπάρδαλη στο κτίριο.

Η Γκαζιαμπάντ βρίσκεται στην ανατολική άκρη του Νέου Δελχί και είναι κοντά σε δάσος που αποτελεί γνωστό βιότοπο λεοπάρδαλης. Τουλάχιστον 12.000 λεοπαρδάλεις ζουν στην Ινδία. Τα ζώα έχουν χαρακτηριστεί ως ευάλωτα είδη από τη Διεθνή Ένωση για τη Διατήρηση της Φύσης.

Παρά το γεγονός αυτό, αξιωματούχοι λένε ότι μία λεοπάρδαλη σκοτώνεται κατά μέσο όρο την ημέρα στην Ινδία επειδή περιπλανιέται σε περιοχές που καταλαμβάνονται από ανθρώπους. Ο αριθμός αυτών των περιστατικών αυξάνεται λόγω της συρρίκνωσης των δασικών εκτάσεων.

Ένας αξιωματικός του τοπικού αστυνομικού τμήματος επιβεβαίωσε ότι πέντε με έξι άτομα τραυματίστηκαν. «Η λεοπάρδαλη πήδηξε πανικόβλητη μέσα στο δικαστικό συγκρότημα και πέντε με έξι άνθρωποι τραυματίστηκαν», δήλωσαν.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Ιρανός στρατηγός - Θα εκτοξεύσουμε πυραύλους για να φύγουν οι Αμερικανοί από την Κύπρο - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα» λέει ο Λετυμπιώτης

LIVE: Ιρανός στρατηγός - Θα εκτοξεύσουμε πυραύλους για να φύγουν οι Αμερικανοί από την Κύπρο - «Η αεράμυνα μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα» λέει ο Λετυμπιώτης

Εκτός ελέγχου φαίνεται πως είναι η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, καθώς μετά τον θάνατο του αλί Χαμενεΐ, Ισραήλ και ΗΠΑ. Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας με μήνυμα ξεκαθάρισε πως «η πατρίδα μας δεν μετέχει με οιονδήποτε τρόπο και ούτε προτίθεται να αποτελέσει μέρος οποιασδήποτε στρατιωτικής επιχείρησης». Έρχονται φρεγάτες και F-16 από την Ελλάδα και στην Κύπρο αναμένεται ο Νίκος Δένδιας. Δείτε όλες τις εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE