ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά σε κρατούμενο - Της έπεσε το σακουλάκι με την κάνναβη από το σακάκι

Προσπάθησε να περάσει ναρκωτικά σε κρατούμενο - Της έπεσε το σακουλάκι με την κάνναβη από το σακάκι

Υπόθεση απόπειρας μεταφοράς ναρκωτικών σε κρατούμενο στα κρατητήρια του κεντρικού Αστυνομικού Σταθμού Πάφου εξετάζει η Αστυνομία, ενώ το συγκεκριμένο πρόσωπο κατηγορήθηκε ήδη για κατοχή.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 14:00 της Πέμπτης, 36χρονη μετέβηκε στα αστυνομικά κρατητήρια του κεντρικού αστυνομικού σταθμού Πάφου για να επισκεφτεί συγκεκριμένο πρόσωπο που τελεί υπό κράτηση.

Ενώ η επισκέπτρια βρισκόταν σε ειδικά διαμορφωμένο δωμάτιο στην παρουσία αστυνομικού φέρεται να έπεσε από το σακάκι της ένα νάιλον διαφανές σακουλάκι με μικρή ποσότητα κάνναβης.

Η 36χρονη συνελήφθη και ηγέρθηκαν υποψίες ότι αυτή φέρεται να μετέφερε τα ναρκωτικά για να τα παραδώσει στον υπόδικο.

Ανακρινόμενη φέρεται να παραδέχτηκε ότι κατείχε τα ναρκωτικά για δική της χρήση. Ακολούθως η 36χρονη κατηγορήθηκε από την ΥΚΑΝ (Κλιμάκιο Πάφου) και αφέθηκε ελεύθερη για να κλητευθεί αργότερα, ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο να επρόκειτο για απόπειρα μεταφοράς ναρκωτικών σε κρατούμενο.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Δημοτικές Εκλογές: Στις 3232 οι υποψηφιότητες - Δείτε αναλυτικά ανά Δήμο και Επαρχία

Ο Γενικός Έφορος Εκλογών ανακοινώνει ότι σήμερα, από τις 8:30 π.μ. μέχρι και τις 12:30 μ.μ., υποβλήθηκαν στους Εφόρους Εκλογής οι υποψηφιότητες για τα αξιώματα των Προέδρων των Συμβουλίων των Επαρχιακών Οργανισμών Αυτοδιοίκησης, Δημάρχων, Αντιδημάρχων, Δημοτικών Συμβούλων και Μελών Σχολικών Εφορειών. Η όλη διαδικασία κύλησε ομαλά, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top