ΔΙΕΘΝΗ

Σεισμός Τουρκία: Στα κατεχόμενα έφθασαν άλλες 13 σοροί από το Αντίγιαμαν

Σεισμός Τουρκία: Στα κατεχόμενα έφθασαν άλλες 13 σοροί από το Αντίγιαμαν

Άλλες 13 σοροί έφτασαν τα μεσάνυχτα στα κατεχόμενα με απευθείας πτήση από το Αντίγιαμαν της Τουρκίας. Τα φέρετρα από το αεροπλάνο κουβάλησαν στρατιώτες, διασώστες και αθλητές ομοσπονδιών, καθώς και πετοσφαιριστές. Πλήθος συγγενών και φίλων περίμενε στο παράνομο αεροδρόμιο της Τύμπου.

Πρόκειται για μαθητές, εκπαιδευτικούς και γονείς. Τα ονόματα που δημοσιοποιήθηκαν είναι: Αμπιντέ Νταγλί και Ναζιφέ Νταγλί, μαθήτριες και η μητέρα τους Μουλκιγιέ Νταγλί.

Ο Αράς Ακτούγρραλι, η Χαγιάλ Γκεντζιαγλίογλου, ο Ατακάν Τζελάλ Κονουκλού, γιος του γυμναστή Παμίρ Κονουκλού, ο Χασάν Μπιλγκέν, ο Μεχμέτ Αρίφ Αλτάκ, η Σερίν Ιπεκτσίογλου, η Σελίν Καράκαγια, ο Οσμάν Τσελιντάς, ο Αϊκάν Εκίζ και η καθηγήτρια γυμναστικής Νεχίρ Τσεβίκ.

Στο αεροδρόμιο βρισκόταν και πάλι ο Τ/κ ηγέτης, Ερσίν Τατάρ, ο «πρόεδρος» της «βουλής», Ζορλού Τορέ, ο «πρωθυπουργός», Ουνάλ Ουστέλ, ο Τούρκος «πρέσβης», Μετίν Φεϊζίογλου, ο πρόεδρος του ΡΤΚ, Τουφάν Ερχιουρμάν κι άλλοι «βουλευτές», «υπουργοί», αξιωματικοί του κατοχικού στρατού.

Στα χαλάσματα του ξενοδοχείου Isias στο Αντίγιαμαν εντοπίστηκε ακόμη μία σορός. Μέχρι τώρα έχουν εντοπιστεί 25 μέλη της τ/κ αποστολής βόλεϊ κι αγνοούνται άλλα 10.

Ο συνολικός αριθμός των θυμάτων του σεισμού στην Τουρκία που αφορούν «πολίτες» του ψευδοκράτους έφτασε τους 38.

Στο Χατάι βρέθηκαν εννέα άνθρωποι κάτω από τα συντρίμμια κτιρίων όπου διέμεναν, τρεις στο Καχραμάνμαρας και ένας στην Οσμανίγιε.

Σήμερα το μεσημέρι θα γίνει στην κατεχόμενη Αμμόχωστο η κηδεία του βοηθού διευθυντή και συνοδού της μαθητικής ομάδας βόλεϊ από την Αμμόχωστο, Ιμπραχίμ Γιακούλα.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Βουλή: Ζητά συγκεκριμένες ενέργειες από Κυβέρνηση και ΕΕ για το μεταναστευτικό

Συγκεκριμένες ενέργειες για το μεταναστευτικό ζητά από την Κυβέρνηση και την Ευρωπαϊκή 'Ενωση η Ολομέλεια της Βουλής που συζήτησε την Πέμπτη το θέμα και ενέκρινε ψήφισμα με 16 ψήφους υπέρ και 10 εναντίον. Το ψήφισμα κατατέθηκε από τον ΔΗΣΥ.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top