Σαράντα τροχαίες καταγγελίες σε ένα 24ωρο στην Πάφο

Σαράντα τροχαίες καταγγελίες σε ένα 24ωρο στην Πάφο

Σε 40 τροχαίες καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία Πάφου το τελευταίο 24ωρο στο πλαίσιο συντονισμένης επιχείρησης για την πρόληψη των τροχαίων οδικών συγκρούσεων, με τις περισσότερες να αφορούν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης.

Σύμφωνα με τον Αστυνομικό Διευθυντή Πάφου Νίκο Τσαππή, σε ένα 24ωρο προέκυψαν 40 τροχαίες καταγγελίες εκ των οποίων οι 16 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης μία υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών και οι υπόλοιπες μικρότερες τροχαίες παραβάσεις.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Νομική Υπηρεσία: «Έχει αποφασιστεί ότι θα ασκηθεί έφεση γιατί εντοπίστηκαν δικαστικά σφάλματα»

Η Νομική Υπηρεσία μελετά την απόφαση της πλειοψηφίας και της μειοψηφίας, σε σχέση με την υπόθεση των χρυσών διαβατηρίων μετά την αυλαία της πολύκροτης υπόθεσης που οδήγησε στην αθώωση του πρώην προέδρου της Βουλής, Δημήτρη Συλλούρη, και τον πρώην βουλευτή και επιχειρηματία, Χριστάκη Τζιοβάνη. Αναμένονται οι αποφάσεις του γενικού και του βοηθού γενικού εισαγγελέα που θα ξεκαθαρίσουν αν η χθεσινή απόφαση συνιστά και το οριστικό τέλος της υπόθεσης. Υπενθυμίζεται ότι η χθεσινή απόφαση του Δικαστηρίου η οποία αποτελείται από 170 σελίδες, λήφθηκε κατά πλειοψηφία με 2 ψήφους υπέρ και 1 ψήφο κατά. 

BEST OF TOTHEMAONLINE