Αυτοί είναι οι επικίνδυνοι δρόμοι λόγω παγετού τη μέρα των εκλογών

Αυτοί είναι οι επικίνδυνοι δρόμοι λόγω παγετού τη μέρα των εκλογών

Στο οδικό δίκτυο των αστικών περιοχών, καθώς και στους αυτοκινητοδρόμους, δεν παρουσιάζονται ιδιαίτερα προβλήματα, το πρωί σήμερα Κυριακή, 12 Φεβρουαρίου.

Στα ορεινά, ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, ή για οχήματα εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες, (λόγω παγετού) είναι οι δρόμοι:

Επαρχία Λεμεσού

Καρβουνά-Τροόδους

Πλατρών-Τροόδους

Κυπερούντας – Χανδριών

Παπούτσας – Αγρού

Διαμέρισμα Μόρφου

Πεδουλά – Κύκκου – Κάμπου

Κάμπου – Ορκόντα

Πεδουλά – Προδρόμου

Πεδουλά – Pinewood – Κακοπετριάς

Προδρόμου – Λεμύθου

Προδρόμου – Πλατρών.

Οι δρόμοι στην περιοχή Παλαιχωρίου, ιδιαίτερα με κατεύθυνση τον Αγρό, είναι ολισθηροί λόγω παγετού και οι οδηγοί καλούνται να είναι προσεκτικοί.

Επισημαίνεται, ότι λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν, η κατάσταση στο οδικό δίκτυο είναι μεταβαλλόμενη.

Προτρέπεται το κοινό όπως πριν τις διακινήσεις του, ενημερώνεται για την κατάσταση των δρόμων μέσω και των ανακοινώσεων που δίνει στη δημοσιότητα η Αστυνομία.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

ΠτΔ: Συνάντηση ΕΕ – Τουρκίας εντός Οκτωβρίου μετά από παράκληση Γκουτέρες – Προσδοκίες για εξελίξεις στο Κυπριακό

Συνάντηση της ΕΕ με την Τουρκία στο υψηλότερο επίπεδο θα πραγματοποιηθεί εντός Οκτωβρίου, για να συζητηθούν η προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό και ενδεχόμενη πρόοδος στις ευρωτουρκικές σχέσεις, προανήγγειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά την προσέλευσή του την Παρασκευή το πρωί για τη δεύτερη μέρα της Συνόδου Κορυφής της ΕΕ, στις Βρυξέλλες.

BEST OF TOTHEMAONLINE