Συλλυπητήρια ΠτΔ στις οικογένειες των Τ/κ που έχασαν τη ζωή τους στον σεισμό

Συλλυπητήρια ΠτΔ στις οικογένειες των Τ/κ που έχασαν τη ζωή τους στον σεισμό

Τα συλλυπητήρια του στις οικογένειες των Τουρκοκυπρίων που έχασαν τη ζωή τους στον σεισμό στην Τουρκία, καθώς και στην τουρκοκυπριακή κοινότητα, εκφράζει ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Αναστασιάδης.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, αναφέρει: «Επαναλαμβάνουμε τη βαθύτατη θλίψη μας για τον χαμό 48 ΤΚ συμπατριωτών μας, ανάμεσα τους και 24 παιδιά. Εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στις οικογένειες των θυμάτων αλλά και στην ΤΚ κοινότητα για το θλιβερό πλήγμα που έχει δεχτεί».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE