Χρύσανθος Τσουρούλλης: Θα φορέσει την γραβάτα με το χρώμα του νικητή των Εκλογών - Βίντεο

Χρύσανθος Τσουρούλλης: Θα φορέσει την γραβάτα με το χρώμα του νικητή των Εκλογών - Βίντεο

Τον επόμενο Πρόεδρο της Δημοκρατίας θέλει να «αποκαλύψει»με την ενδυματολογική του επιλογή ο Διευθύνων Σύμβουλος του Συγκροτήματος «ΔΙΑΣ» και της τηλεόρασης Sigma Χρύσανθος Τσουρούλλης.

Σε βίντεο που ανέβηκε στον λογαριασμό του Tik Tok της τηλεόρασης Sigma, βλέπουμε τον δημοσιογράφο Γιώργο Μιχαήλ στο γραφείο του Χρύσανθου Τσουρούλλη, την ώρα που ετοιμάζεται για την εκλογική εκπομπή.

Σύμφωνα με τα όσα αποκάλυψε ο Χρύσανθος Τσουρούλλης, λίγα λεπτά πριν τις 18:00 θα αποφασίσει το χρώμα της γραβάτας που θα φορέσει και συγκεκριμένα αν θα είναι μπλε η κόκκινο.

Δείτε πιο κάτω το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

ΠτΔ: «Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία της ευρωπαϊκής ηπείρου εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον»

Υπερασπιζόμενοι την κυριαρχία και την ελευθερία κάθε γωνιάς της ευρωπαϊκής ηπείρου, εξασφαλίζουμε ένα ειρηνικό μέλλον, δήλωσε τη Δευτέρα ο Πρόεδρος Νίκος Χριστοδουλίδης, κατά τη διάρκεια συζήτησης που συντόνισε ο ίδιος, με τη συμμετοχή των ηγετών της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, της Ιταλίας, της Γαλλίας και του Ηνωμένου Βασιλείου, στη Σύνοδο Κορυφής της Ευρωπαϊκής Πολιτικής Κοινότητας (EPC) που πραγματοποιήθηκε στο Ερεβάν. Οι συμμετέχοντες τόνισαν την ανάγκη για περισσότερη συνεργασία και συντονισμό για την αντιμετώπιση της υπερβολική εξάρτησης σε μια σειρά από τομείς, αλλά και άλλων προκλήσεων, ενώ τόνισαν την ανάγκη για μια πιο προνοητική Ευρώπη όσον αφορά την άμυνα και την ασφάλεια, την ενέργεια και το εμπόριο.

BEST OF TOTHEMAONLINE