Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρή βρέθηκε η διεθνής μπασκετμπολίστρια Αϊντογκάν - Είχε επισκεφθεί τη γιαγιά της

Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρή βρέθηκε η διεθνής μπασκετμπολίστρια Αϊντογκάν - Είχε επισκεφθεί τη γιαγιά της

Ακόμα ένα θύμα θρηνεί η Τουρκία από τους σεισμούς που έπληξαν τη χώρα, αυτή τη φορά τη διεθνή μπασκετμπολίστρια Νιλάι Αϊντογκάν

Η 30χρονη ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα 3x3 της Τουρκίας και μέχρι σήμερα τα σωστικά συνεργεία την αναζητούσαν κάτω από τα συντρίμμια στην πόλη Μαλάτεια (Μελιτινή).

Το μεσημέρι της Κυριακής (12/2) η σορός της Αϊντογκάν ανασύρθηκε από τα ερείπια, μαζί με αυτήν της γιαγιάς της. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε και η τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ.

Η Αϊντογκάν, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Fanatik, βρισκόταν στην πόλη για να επισκεφθεί τη γιαγιά της, ενώ το ίδιο μέσο αναφέρει πως η άτυχη γυναίκα ήταν ξαδέρφη του νυν μπασκετμπολίστα της Μπούρσασπορ και πρώην της Φενέρμπαχτσε, Αχμέτ Ντουβερίογλου.

 ΠΗΓΗ: Iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Σκληρό πόκερ για τις προεδρίες των επιτροπών - Ο νέος κανονισμός αφήνει εκτός ΑΛΜΑ και Άμεση Δημοκρατία - Συνεδριάζει η Επιτροπή Επιλογής

Η συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής, που θα πραγματοποιηθεί σήμερα στις 16.00 αναμένεται να κυλήσει χωρίς ιδιαίτερες εκπλήξεις. Η επικύρωση της Επιτροπής Επιλογής και ο διορισμός των νέων γραμματέων και του κοσμήτορα θεωρούνται διαδικασίες με λίγο-πολύ προδιαγεγραμμένη κατάληξη. Το πραγματικό ενδιαφέρον, ωστόσο, μεταφέρεται αμέσως μετά το πέρας της συνεδρίας, όταν τα κόμματα θα κληθούν να καταλήξουν στην κατανομή των προεδριών των κοινοβουλευτικών επιτροπών, σε μια διαδικασία που συνοδεύεται από έντονες διαβουλεύσεις, πολιτικά παζάρια και παρασκηνιακές επαφές.

BEST OF TOTHEMAONLINE