Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρή βρέθηκε η διεθνής μπασκετμπολίστρια Αϊντογκάν - Είχε επισκεφθεί τη γιαγιά της

Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρή βρέθηκε η διεθνής μπασκετμπολίστρια Αϊντογκάν - Είχε επισκεφθεί τη γιαγιά της

Ακόμα ένα θύμα θρηνεί η Τουρκία από τους σεισμούς που έπληξαν τη χώρα, αυτή τη φορά τη διεθνή μπασκετμπολίστρια Νιλάι Αϊντογκάν

Η 30χρονη ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα 3x3 της Τουρκίας και μέχρι σήμερα τα σωστικά συνεργεία την αναζητούσαν κάτω από τα συντρίμμια στην πόλη Μαλάτεια (Μελιτινή).

Το μεσημέρι της Κυριακής (12/2) η σορός της Αϊντογκάν ανασύρθηκε από τα ερείπια, μαζί με αυτήν της γιαγιάς της. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε και η τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ.

Η Αϊντογκάν, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Fanatik, βρισκόταν στην πόλη για να επισκεφθεί τη γιαγιά της, ενώ το ίδιο μέσο αναφέρει πως η άτυχη γυναίκα ήταν ξαδέρφη του νυν μπασκετμπολίστα της Μπούρσασπορ και πρώην της Φενέρμπαχτσε, Αχμέτ Ντουβερίογλου.

 ΠΗΓΗ: Iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Κυπριακό: Όλα τα βλέμματα στην Άγκυρα - Η Λευκωσία αναμένει το τουρκικό «πράσινο φως»

Έντονος διπλωματικός πυρετός βρίσκεται σε εξέλιξη γύρω από το Κυπριακό, με τη Λευκωσία να στρέφει πλέον το βλέμμα στην Άγκυρα και να αναμένει τις κινήσεις της τουρκικής ηγεσίας. Η επόμενη φάση των προσπαθειών, για επανέναρξη των συνομιλιών. φαίνεται να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από το κατά πόσο η Τουρκία θα επιλέξει να ανταποκριθεί στα μηνύματα που μεταφέρονται από τα Ηνωμένα Έθνη και την Ευρωπαϊκή Ένωση.