Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρή βρέθηκε η διεθνής μπασκετμπολίστρια Αϊντογκάν - Είχε επισκεφθεί τη γιαγιά της

Σεισμός στην Τουρκία: Νεκρή βρέθηκε η διεθνής μπασκετμπολίστρια Αϊντογκάν - Είχε επισκεφθεί τη γιαγιά της

Ακόμα ένα θύμα θρηνεί η Τουρκία από τους σεισμούς που έπληξαν τη χώρα, αυτή τη φορά τη διεθνή μπασκετμπολίστρια Νιλάι Αϊντογκάν

Η 30χρονη ήταν διεθνής με την εθνική ομάδα 3x3 της Τουρκίας και μέχρι σήμερα τα σωστικά συνεργεία την αναζητούσαν κάτω από τα συντρίμμια στην πόλη Μαλάτεια (Μελιτινή).

Το μεσημέρι της Κυριακής (12/2) η σορός της Αϊντογκάν ανασύρθηκε από τα ερείπια, μαζί με αυτήν της γιαγιάς της. Τη δυσάρεστη είδηση επιβεβαίωσε και η τουρκική ομοσπονδία μπάσκετ.

Η Αϊντογκάν, σύμφωνα με όσα αναφέρει η Fanatik, βρισκόταν στην πόλη για να επισκεφθεί τη γιαγιά της, ενώ το ίδιο μέσο αναφέρει πως η άτυχη γυναίκα ήταν ξαδέρφη του νυν μπασκετμπολίστα της Μπούρσασπορ και πρώην της Φενέρμπαχτσε, Αχμέτ Ντουβερίογλου.

 ΠΗΓΗ: Iefimerida.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Κυπριακό: Η «προετοιμασία» ως άλλοθι - O Έρχιουρμάν επαναφέρει από το παράθυρο την κυριαρχική ισότητα

Με έναν λόγο προσεκτικά δομημένο, θεσμικά «ήπιο» αλλά πολιτικά αποκαλυπτικό, ο κατοχικός ηγέτης Τουφάν Ερχιουρμάν επέλεξε, στην ανασκόπηση των πρώτων εκατό ημερών της «θητείας» του, να επαναφέρει στο προσκήνιο τον πυρήνα της τουρκικής θέσης στο Κυπριακό: την απαίτηση για κυριαρχική ισότητα, έστω κι αν αυτή παρουσιάζεται με διαφορετικό λεξιλόγιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE