Τραγωδία στη Λεμεσό: Μητέρα εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του το πέντε μηνών βρέφος της
Τραγωδία σημειώθηκε στη Λεμεσό, όπου βρέφος μόλις πέντε μηνών εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι της οικογένειάς του.

Ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, έλαβε συνολικά 204.680 ψήφους ή ποσοστό 51,92% και ο Ανδρέας Μαυρογιάννης 189.552 ψήφους ή ποσοστό 48,08%.

Πάντως, σε επίπεδο επαρχιών και το εξωτερικό, το αποτέλεσμα είχε διαφοροποιήσεις, με τον Νίκο Χριστοδουλίδη να κερδίζει κατά κράτος στις επαρχίες Πάφου και Αμμοχώστου, με διαφορά 5% στην επαρχία Λεμεσού και με οριακή διαφορά στην επαρχία Λευκωσίας, ενώ ο Ανδρέας Μαυρογιάννης τερμάτισε πρώτος στην επαρχία Λάρνακας και στο εξωτερικό, με τη διαφορά από τον ανθυποψήφιο του να είναι γύρω στις 10 ποσοστιαίες μονάδες.






Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις




