Σεισμός στην Τουρκία: Διέσωσαν 3χρονο αγοράκι μετά από 158 ώρες στα συντρίμμια - Δείτε βίντεο

Σεισμός στην Τουρκία: Διέσωσαν 3χρονο αγοράκι μετά από 158 ώρες στα συντρίμμια - Δείτε βίντεο

Διασώστες στην Τουρκία ανέσυραν ζωντανό ένα 3χρονο αγοράκι από τα ερείπια κατεστραμμένου κτιρίου στη νότια επαρχία Καχραμανμάρας όπου παρέμεινε για 158 ώρες, μετά τον σεισμό της Δευτέρας, όπως μετέδωσε το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.

Δείτε βίντεο:

Το παιδί, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ όσοι ήταν παρόντες ξέσπασαν σε χειροκροτήματα.

Σημειώνεται ότι ο αριθμός των νεκρών από τον σεισμό στην Τουρκία και τη Συρία ανήλθε σήμερα σε 33.179, σύμφωνα με νεότερο απολογισμό.

Από τον σεισμό των 7,8 βαθμών ο αριθμός των νεκρών στην Τουρκία ανήλθε σε 29.605 ενώ στη Συρία σε 3.574.

 ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Συνταξιοδοτικό: «Αγκάθια» και ερωτήματα στο τραπέζι - Τι ζητούν οι κοινωνικοί εταίροι

Καταθέτουν απορίες στο Υπουργείο Εργασίας και ζητούν διευκρινίσεις οι κοινωνικοί εταίροι για τη συνταξιοδοτική μεταρρύθμιση, μετά την παρουσίαση του προσχεδίου του νομοσχεδίου την Τετάρτη. Μιλώντας στο ΚΥΠΕ, εκπρόσωποι των κοινωνικών εταίρων αναφέρθηκαν στα πρώτα κενά που εντοπίζουν από τα όσα μέχρι σήμερα παρουσιάστηκαν, υπογραμμίζοντας, ωστόσο, τη θετική διάθεση για εξεύρεση συγκλίσεων εντός των χρονικών πλαισίων που ορίστηκαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE