ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Στέφανος Στεφάνου: Στην αντιπολίτευση το ΑΚΕΛ χωρίς στελέχη του στην Κυβέρνηση - Ολοταχώς στο καταστατικό συνέδριο

Στέφανος Στεφάνου: Στην αντιπολίτευση το ΑΚΕΛ χωρίς στελέχη του στην Κυβέρνηση - Ολοταχώς στο καταστατικό συνέδριο

Πολλή περηφάνια και αξιοπρέπεια για τον τρόπο με τον οποίο έδωσαν μια πολύ δύσκολη εκλογική μάχη ασθαίνονται στο ΑΚΕΛ.

«Δικαιώθηκε η επιλογή μας. Βρεθήκαμε πολύ κοντά να κερδίσει τις εκλογές ο Ανδρέας Μαυρογιάννης όταν ακόμη πριν από λίγες εβδομάδες μας θεωρούσαν outsider», δήλωσε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ στην εκπομπή «Πρωτοσέλιδο».

«Δώσαμε μια μάχη με μεγάλη συσπείρωση, όλοι αφοσιωμένοι στον στόχο και η επόμενη μέρα μας βρίσκει ενωμένους για πολλή δουλειά, τόσο για την Κύπρο αλλά και το κόμμα μας… γιατί αυτά που έχουμε ήδη ανακοινώσει από τον περασμένο Νοέμβριο για ένα οδικό χάρτη που θα μας οδηγήσει μέχρι το καταστατικό συνέδριο το φετινό φθινόπωρο… θα τα κάνουμε», τόνισε ο Στέφανος Στεφάνου.

«Το ΑΚΕΛ θα είναι αντιπολίτευση, το έχουμε πει ξεκάθαρα χθες, και δεν χρειάζεται να κολλήσω πάνω λέξεις όπως υπεύθυνη, πατριωτικό, σοβαρό και διεκδικητικό για το ΑΚΕΛ πάντα με σοβαρότητα και διεκδικότητα δίνει τη μάχη», υπέδειξε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα εδώ.

Την ίδια ώρα, ο Στέφανος Στεφάνου απέκλεισε το γεγονός στελέχη του κόμματος να αποτελούν μέλος της Κυβέρνησης Χριστοδουλίδη αφού θα βρίσκονται στην αντιπολίτευση.

«Ένα είναι οι διακηρύξεις και άλλο οι πράξεις και το αποτέλεσμα. Εμείς θα λέμε την άποψή μας ξεκάθαρα. Θα δώσουμε χρόνο και θα βλέπουμε και θα κρίνουμε ως δύναμη αντιπολίτευσης στη βάση των πολιτικών. Η αφετηρία για την κρίση θα είναι πάντα το συμφέρον των απλών πολιτών και των εργαζομένων», κατέληξε ο ΓΓ του ΑΚΕΛ.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:«Το ΑΚΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει τολμηρές λύσεις» - Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Επιτροπή

«Το ΑΚΕΛ είναι αποφασισμένο να δώσει τολμηρές λύσεις» - Συζητήθηκαν τα αποτελέσματα των εκλογών στην Κεντρική Επιτροπή

Η Κεντρική Επιτροπή του ΑΚΕΛ συζήτησε σήμερα τα αποτελέσματα των εκλογών της 9ης Ιουνίου στις οποίες καταγράφηκε αφ’ ενός ένα αδιαμφισβήτητα αρνητικό αποτέλεσμα για το ΑΚΕΛ στις Ευρωεκλογές και αφετέρου μια σημαντική επιτυχία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top