«Ξέφρενο» το τριήμερο για Κύπριους οδηγούς - Καταγγέλθηκαν για μεθύσι και υπερβολική ταχύτητα

«Ξέφρενο» το τριήμερο για Κύπριους οδηγούς - Καταγγέλθηκαν για μεθύσι και υπερβολική ταχύτητα

Περίπου εκατό τροχαίες καταγγελίες έγιναν το τελευταίο τριήμερο στην Πάφο με τις 29 να αφορούν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου το τελευταίο τριήμερο έγιναν 99 τροχαίες καταγγελίες.

Από τις 99 τροχαίες καταγγελίες οι 29 αφορούσαν οδήγηση με υπερβολική ταχύτητα, 16 αφορούσαν οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλης, και μία οδήγηση υπό την επήρεια ναρκωτικών ουσιών.

Οι συντονισμένες επιχειρήσεις της Αστυνομίας για πρόληψη των οδικών συγκρούσεων θα συνεχιστούν.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

LIVE - Ιράν: «Ο Χαμενεΐ είναι ζωντανός από όσο γνωρίζω», λέει ο Αραγτσί – Μπαράζ ιρανικών επιθέσεων στο Ισραήλ και σε αμερικανικές βάσεις

Αναφορές για έκρηξη που ακούστηκε στην πρωτεύουσα του Ιράν, την Τεχεράνη, αναφέρουν τα διεθνή ΜΜΕ επικαλούμενα μαρτυρίες αυτοπτών, την ίδια ώρα σειρήνες ήχησαν στο Ισραήλ, καθώς οι αρχές προειδοποίησαν για «την πιθανότητα εκτόξευσης πυραύλων». Λίγη ώρα αργότερα το Ισραήλ ανακοίνωσε προληπτικό πλήγμα κατά του Ιράν, ενώ όπως μετέδωσε ο απεσταλμένος του ΕΤnews στο Τελ Αβίβ, Γιώργος Σιδέρης ο Υπουργός Άμυνας Ίσραελ Κατζ κήρυξε ειδική και άμεση κατάσταση έκτακτης ανάγκης σε όλη τη χώρα.

BEST OF TOTHEMAONLINE