Επιστολή Στεφάνου σε Αναστασιάδη - Πρότεινε κήρυξη πένθους για τον θάνατο των τουρκοκύπριων από τον σεισμό στην Τουρκία

Επιστολή Στεφάνου σε Αναστασιάδη - Πρότεινε κήρυξη πένθους για τον θάνατο των τουρκοκύπριων από τον σεισμό στην Τουρκία

Ο Γενικός Γραμματέας του ΑΚΕΛ, Στέφανος Στεφάνου, απέστειλε σήμερα επιστολή προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Αναστασιάδη προτείνοντας την κήρυξη τριήμερου πένθους λόγω του τραγικού θανάτου δεκάδων Τουρκοκυπρίων συμπατριωτών μας.

Σημειώνεται ότι οι σημαίες στο κτίριο της Κεντρικής Επιτροπής και των Επαρχιακών Επιτροπών του ΑΚΕΛ κυματίζουν μεσίστιες από σήμερα.

 Αυτούσιο το κύριο μέρος της επιστολής:

«Απευθύνομαι σε εσάς με την εισήγηση όπως η Κυπριακή Πολιτεία συμμετέχει εμπράκτως στο πένθος των Τουρκοκύπριων συμπατριωτών μας για τους νεκρούς συμπατριώτες μας του φονικού σεισμού στην Τουρκία.

 Θεωρώ ότι η κήρυξη δημόσιου πένθους με ανάρτηση μεσίστιας σημαίας σε όλα τα δημόσια κτίρια για τρεις ημέρες, στέλνει ένα ισχυρό μήνυμα στους συμπατριώτες μας».

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο -  Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Βίντεο: Ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά για μαχαιρώματα πριν τη δολοφονία του Αλέξανδρου στην Πάφο - Άφαντο το φονικό μαχαίρι

Επανασυνελήφθη ο 58χρονος, ο οποίος τραυμάτισε θανάσιμα τον 26χρονο Αλέξανδρο. Σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες, ο 58χρονος είχε απασχολήσει ξανά τις Αρχές στο παρελθόν για υποθέσεις που αφορούσαν τραυματισμούς με μαχαίρι, πριν προχωρήσει στην επίθεση που στοίχισε τη ζωή στον 26χρονο στα Κονιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE