Τι ώρα κοιμήθηκε και τι ώρα ξύπνησε ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Γιατί η κόρη του έμεινε στο σπίτι

Τι ώρα κοιμήθηκε και τι ώρα ξύπνησε ο νέος Πρόεδρος της Δημοκρατίας - Γιατί η κόρη του έμεινε στο σπίτι

Από νωρίς ξεκίνησε η μέρα του νέου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη αφού σύμφωνα με το ρεπορτάζ του ANT1, χθες βράδυ κοιμήθηκε στις 4 το πρωί και ξύπνησε σήμερα στις 7, ενώ λίγο μετά τις 9 ήταν επί ποδός στο πολιτικό του γραφείο.

Όσο αφορά τα παιδιά του, όλα πήγαν σχολείο εκτός από την μικρή που ένιωσε αδιαθεσία κατά τη διάρκεια της τελετής ανακήρυξης.

Ωστόσο, ο Νίκος Χριστοδουλίδης επιβεβαίωσε ότι η τελετή διαβεβαίωσης του θα γίνει 28 Φεβρουαρίου το πρωί.

Υπενθυμίζεται ότι στις  19:00 σήμερα το βράδυ θα έχει συνάντηση στο Προεδρικό με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας ώστε να συζητηθούν θέματα που πρέπει να αντιμετωπιστούν το συντομότερο, όπως η συνεδρίαση του Ευρωπαϊκού συμβουλίου στα τέλη Μαρτίου αλλά και άλλα διοικητικά θέματα.

«Θα ακολουθήσουν συναντήσεις με όλους τους αρχηγούς των κοινοβουλευτικών κομμάτων», ανέφερε ο κύριος Χριστοδουλίδης.

Σε ότι αφορά την σύνθεση του Υπουργικού Συμβουλίου, ανέφερε ότι στις σκέψεις του έχει σχεδόν ολοκληρωθεί η σύνθεση του, ενώ μίλησε και με κάποιους εκ των υποψηφίων και δεν έχει εισπράξει κανένα όχι.

«Η ανταπόκριση είναι θετική», είπε συγκεκριμένα.

Δείτε το απόσπασμα:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

ΠτΔ: Είναι ώρα να σφυρηλατήσουμε μια ολοένα στενότερη σχέση ΕΕ-Δ. Βαλκανίων

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να μετατρέψουμε την υπάρχουσα δυναμική σε απτή πρόοδο που θα δημιουργήσει μια ακόμη στενότερη σχέση μεταξύ της ΕΕ και των Δυτικών Βαλκανίων, ανέφερε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε ανάρτησή του στην πλατφόρμα X την Παρασκευή, αναφερόμενος στη συμμετοχή του στη Σύνοδο Κορυφής ΕΕ-Δυτικών Βαλκανίων, στο Μαυροβούνιο.

BEST OF TOTHEMAONLINE