Άκουσε την ποινή του 23χρονος στη Λάρνακα – Είχε βρεθεί στην κατοχή του ελεγχόμενο φάρμακο

Άκουσε την ποινή του 23χρονος στη Λάρνακα – Είχε βρεθεί στην κατοχή του ελεγχόμενο φάρμακο

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο που συνεδρίασε στη Λάρνακα, καταδίκασε 23χρονο από τη Λευκωσία, σε ποινή φυλάκισης 5 ετών, αφού τον βρήκε ένοχο, σε σχέση με υπόθεση που αφορούσε την παράνομη κατοχή ελεγχόμενου φαρμάκου με σκοπό την προμήθεια σε άλλα πρόσωπα.

Υπενθυμίζεται ότι, στις 14 Αυγούστου μέλη της ΥΚΑΝ σε συνεργασία με μέλη του Ουλαμού Πρόληψης Οδικών Δυστυχημάτων του Αρχηγείου Αστυνομίας, ανέκοψαν για έλεγχο όχημα που οδηγούσε 23χρονος, στην επαρχία Λάρνακας. Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος και σε κοντινό σημείο από αυτό, εντοπίστηκαν τέσσερις νάιλον συσκευασίες που περιείχαν κάνναβη συνολικού βάρους τεσσάρων κιλών, καθώς και ένα πλαστικό δοχείο που περιείχε τέσσερα γραμμάρια κάνναβης.

Ο 23χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Η επιστολή-μήνυμα του ΔΗΚΟ προς τον Χριστοδουλίδη: Ανασχηματισμός, διορισμοί και βλέμμα στο 2028 - Στο Προεδρικό σήμερα η Γραμματεία του κόμματος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι διεργασίες μεταξύ του ΔΗΚΟ και του Προεδρικού, μετά τη δημοσιοποίηση από την εφημερίδα Πολίτης της εμπιστευτικής επιστολής που απέστειλε ο πρόεδρος του κόμματος, Νικόλας Παπαδόπουλος, προς τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη. Η υπόθεση, αποκτά πλέον ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς νεότερες πληροφορίες αναφέρουν ότι το απόγευμα η Γραμματεία του ΔΗΚΟ μεταβαίνει στο Προεδρικό Μέγαρο για άμεση συνάντηση, με τον Πρόεδρο.

BEST OF TOTHEMAONLINE