Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών τ/κ από τον φονικό σεισμό - Κηδεύτηκε ακόμη ένας

Ανεβαίνει ο αριθμός των νεκρών τ/κ από τον φονικό σεισμό - Κηδεύτηκε ακόμη ένας

Ένας ακόμη «πολίτης» του ψευδορκάτους, ο Χατζί Αβιζέ, έχασε την ζωή του κατά τον σεισμό στην Τουρκία και σύμφωνα με την «πρωθυπουργία», κηδεύτηκε στο Καχραμάνμαρας.

Ο συνολικός αριθμός των «πολιτών» του ψευδοκράτους που έχασαν τη ζωή τους στους σεισμούς έφτασε τους 49.

Ανακοίνωσή της «πρωθυπουργίας» αναφέρει ότι ο Αβιζέ κηδεύτηκε μαζί με την οικογένειά του στο Καχραμάνμαρας.

Ο «δήμαρχος» Κερύνειας και τα μέλη του «δημοτικού συμβουλίου» εξέδωσαν συλλυπητήριο μήνυμα «για τον αγαπητό καταστηματάρχη» σημειώνοντας ότι έχασε την ζωή του μαζί με την οικογένειά του και εύχονται συλλυπητήρια στους υπόλοιπους συγγενείς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Διαφάνεια, αμεροληψία και δημόσια λογοδοσία: Τα ερωτήματα που ανακύπτουν γύρω από την επιλογή της επικεφαλής της έρευνας για το «Κράτος Μαφία»

Η εμπιστοσύνη των πολιτών στους θεσμούς δεν εξαρτάται μόνο από το τελικό αποτέλεσμα μιας έρευνας αλλά, πρωτίστως, από την πεποίθηση ότι κάθε στάδιο της διαδικασίας πραγματοποιήθηκε με απόλυτη ανεξαρτησία, διαφάνεια και αντικειμενικότητα. Όταν πρόκειται για υποθέσεις που προκαλούν έντονο δημόσιο ενδιαφέρον και απασχολούν την κυπριακή κοινωνία, η ανάγκη αυτή καθίσταται ακόμη πιο επιτακτική.

BEST OF TOTHEMAONLINE