Μεσίστιες οι σημαίες στη Βουλή ως ένδειξη πένθους για τα θύματα της τ/κ κοινότητας στους φονικούς σεισμούς

Μεσίστιες οι σημαίες στη Βουλή ως ένδειξη πένθους για τα θύματα της τ/κ κοινότητας στους φονικούς σεισμούς

Η Πρόεδρος και τα μέλη της Βουλής των Αντιπροσώπων εκφράζουν την απέραντη θλίψη τους για τον θάνατο των Τουρκοκύπριων συμπατριωτών μας στους πρόσφατους φονικούς σεισμούς.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Βουλής, συγκλονισμός και οδύνη επικρατεί για τα παιδικά χαμόγελα που έσβησαν στα ερείπια, τον αδόκητο χαμό των παιδιών, των γονέων και των καθηγητών τους καθώς και για τον αβάσταχτο πόνο των οικείων τους.

Ως ένδειξη βαρύτατου πένθους οι σημαίες της Βουλής των Αντιπροσώπων κυματίζουν μεσίστιες. Εκ μέρους όλων των μελών του σώματος ειλικρινή συλλυπητήρια στους Τουρκοκύπριους συμπατριώτες μας.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

ΠτΔ: «Πρόταση-λύση για το Κυπριακό μέχρι το τέλος του έτους» – «Δεν με πτοεί το πολιτικό κόστος»

Σε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στον Alpha Κύπρου, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, άνοιξε τα χαρτιά του για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει η χώρα, στέλνοντας σαφή μηνύματα τόσο για το εθνικό ζήτημα όσο και για τα φλέγοντα ζητήματα της καθημερινότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE