Ταχσίν Ερτουγρούλογλου: «Ατυχής η δήλωση Χριστοδουλίδη για το «όνειρό» του»

Ταχσίν Ερτουγρούλογλου: «Ατυχής η δήλωση Χριστοδουλίδη για το «όνειρό» του»

«Ατυχή» χαρακτήρισε την δήλωση του εκλελεγμένου Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη ότι το μεγαλύτερο όνειρό του είναι ο τερματισμός της τουρκικής κατοχής και η επανένωση της πατρίδας ο «υπουργός εξωτερικών», Ταχσίν Ερτουγρούλογλου.

Σύμφωνα με το ΓΤΠ, ο τ/κ Τύπος αναφέρει σήμερα ότι ο κ. Ερτουγρούλογλου πρόσθεσε ότι όποιος και αν εκλεγεί «είναι εκεί οι αποφάσεις του ελληνοκυπριακού Εθνικού Συμβουλίου, η πολιτική που θα ακολουθήσει ο εκλεγέντας». Υποστήριξε δε ότι δεν άλλαξε η στάση και η συμπεριφορά της ελληνοκυπριακής πλευράς όποιος και αν εξελέγη στην ηγεσία της.

Αυτό που επιθυμεί να κάνει η ελληνοκυπριακή πλευρά είναι να μετατρέψει τους Τούρκους σε κοινότητα του ελληνοκυπριακού κράτους, όπως τους Αρμένιους, τους Μαρωνίτες και τους Λατίνους, ισχυρίστηκε.

 ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

ΑΝΑΛΥΣΗ: Το νέο πολιτικό momentum του Προέδρου Χριστοδουλίδη - Η αύξηση των ποσοστών και η αναγνωση των μετρήσεων

Οι τελευταίες δημοσκοπήσεις καταγράφουν μια σαφή και σταθερή ανοδική τάση στην εικόνα του Προέδρου Χριστοδουλίδη. Δεν πρόκειται για μεμονωμένο εύρημα ούτε για στιγμιαία αποτύπωση μιας συγκυρίας.

BEST OF TOTHEMAONLINE