ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΙΣΤΟ: Όλοι ΑΘΩΟΙ αποφάσισε το Κακουργιοδικείο

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΙΣΤΟ: Όλοι ΑΘΩΟΙ αποφάσισε το Κακουργιοδικείο

Αθώοι κρίθηκαν σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου, από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο το οποίο συνεδρίασε στην Πάφο, όλοι οι κατηγορούμενοι στην πολύκροτη υπόθεση ARISTO σε σχέση με το διαχωρισμό οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί στην Πάφο.

Όπως λέχθηκε, μεταξύ άλλων, στο Κακουργιοδικείου το οποίο ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση του πριν από λίγο, το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου σε συνεδρίαση του στην οποία ασχολήθηκε εκτενώς με το θέμα πήρε βεβιασμένη απόφαση για την υπόθεση και η σχετική υπηρεσιακή έκθεση είχε πολλές ασάφειες σε σημείο που μπορεί να κριθεί εως και παραπλανητική.

ς εκ τούτου λοιπόν το Μόνιμο Κακουργιοδικείο απάλλαξε σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου τους Θεόδωρο Αριστοδήμου, Ρούλα Αριστοδήμου, Χρήστο Σολομωνίδης, Σάββα Σάββα και την Εταιρεία ARISTOαπο όλες τις κατηγορίες που είχαν σε βάρος τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Οι έξι υποψήφιοι του ΑΚΕΛ για την επαρχία Λάρνακας- Ολοκληρώθηκε η Επαρχιακή Συνδιάσκεψη

Η Επαρχιακή Εκλογική Συνδιάσκεψη του ΑΚΕΛ Λάρνακας που πραγματοποιήθηκε απόψε, εξέλεξε τους έξι υποψήφιους και υποψήφιες του ΑΚΕΛ-Αριστερά-Κοινωνική Συμμαχία, για την επαρχία, ενόψει των βουλευτικών εκλογών του 2026.

BEST OF TOTHEMAONLINE