ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΙΣΤΟ: Όλοι ΑΘΩΟΙ αποφάσισε το Κακουργιοδικείο

ΥΠΟΘΕΣΗ ΑΡΙΣΤΟ: Όλοι ΑΘΩΟΙ αποφάσισε το Κακουργιοδικείο

Αθώοι κρίθηκαν σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου, από το Μόνιμο Κακουργιοδικείο το οποίο συνεδρίασε στην Πάφο, όλοι οι κατηγορούμενοι στην πολύκροτη υπόθεση ARISTO σε σχέση με το διαχωρισμό οικοπέδων στην περιοχή Σκαλί στην Πάφο.

Όπως λέχθηκε, μεταξύ άλλων, στο Κακουργιοδικείου το οποίο ολοκλήρωσε τη συνεδρίαση του πριν από λίγο, το Δημοτικό Συμβούλιο Πάφου σε συνεδρίαση του στην οποία ασχολήθηκε εκτενώς με το θέμα πήρε βεβιασμένη απόφαση για την υπόθεση και η σχετική υπηρεσιακή έκθεση είχε πολλές ασάφειες σε σημείο που μπορεί να κριθεί εως και παραπλανητική.

ς εκ τούτου λοιπόν το Μόνιμο Κακουργιοδικείο απάλλαξε σήμερα Τρίτη 28 Ιουλίου τους Θεόδωρο Αριστοδήμου, Ρούλα Αριστοδήμου, Χρήστο Σολομωνίδης, Σάββα Σάββα και την Εταιρεία ARISTOαπο όλες τις κατηγορίες που είχαν σε βάρος τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΕΔΩ  

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: Στην Αίγυπτο για EGYPES και συναντήσεις με Σίσι και TOTAL/Energies

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης επισκέπτεται σήμερα, Δευτέρα, την Αίγυπτο, όπου θα συμμετάσχει στο EGYPES 2026, που αποτελεί κορυφαία έκθεση και συνέδριο ενέργειας στην Αίγυπτο, τη Βόρειο Αφρική και τη Μεσόγειο, η οποία πραγματοποιείται στις 30 Μαρτίου με 1η Απριλίου.

BEST OF TOTHEMAONLINE