Δεύτερη σύλληψη για εμπρησμό αυτοκινήτου στη Λευκωσία - Χειροπέδες σε 18χρονο

Δεύτερη σύλληψη για εμπρησμό αυτοκινήτου στη Λευκωσία - Χειροπέδες σε 18χρονο

Σε δεύτερη σύλληψη προχώρησε χθες η Αστυνομία, σχετικά με την υπόθεση εμπρησμού αυτοκινήτου, που διαπράχθηκε τα ξημερώματα χθες, στη Λευκωσία. Γύρω στις 8μ.μ., συνελήφθη για διευκόλυνση των ανακρίσεων 18χρονος κάτοικος Λευκωσίας, εναντίον του οποίου εξασφαλίστηκε μαρτυρία σχετικά με την πιο πάνω υπόθεση.

Για την ίδια υπόθεση, είχε συλληφθεί χθες για διευκόλυνση των ανακρίσεων και τελεί υπό οκταήμερη κράτηση 26χρονος κάτοικος Λευκωσίας.

Η φωτιά ξέσπασε γύρω στη 1π.μ. της 14ης Φεβρουαρίου, σε αυτοκίνητο ιδιοκτησία 25χρονου, το οποίο βρισκόταν σταθμευμένο στον χώρο στάθμευσης της πολυκατοικίας όπου διαμένει, στη Λευκωσία.

Η φωτιά, που κατέστρεψε ολοσχερώς το αυτοκίνητο, κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Από τις εξετάσεις που ακολούθησαν διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Το ΤΑΕ Λευκωσίας συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE