Μαρία Κορινθίου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός - Το μήνυμά της

Μαρία Κορινθίου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός - Το μήνυμά της

Η Μαρία Κορινθίου μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής εισήχθη στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η ηθοποιός και συνεργάτης του «Πρωινό» ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι θα λείψει για μερικές ημέρες από την εκπομπή, ενώ το απόγευμα της Τρίτης ανέβασε φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Εγώ να πω ότι από αύριο δεν θα είμαι εδώ μαζί σας. Θα λείψω για μερικές μερούλες. Είναι για μία επέμβαση που πρέπει να κάνω, όλα καλά. Δεν θα είμαι από αύριο μαζί σας» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου ανέβασε μια φωτογραφία, όπου τη βλέπουμε ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου με ορό και έγραψε στη λεζάντα: «All good guys. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά. Θα τα πούμε όταν συνέλθω».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

ΑΝΑΛΥΣΗ: Η ανθεκτικότητα Χριστοδουλίδη σε ένα ρευστό πολιτικό σκηνικό

Σε μια περίοδο έντονης πολιτικής κινητικότητας, χαμηλής κομματικής συσπείρωσης και αυξημένης αβεβαιότητας ενόψει των βουλευτικών εκλογών, η δημοσκόπηση της Stratego/IMR για την «Καθημερινή» καταγράφει ένα στοιχείο με ιδιαίτερη πολιτική σημασία: ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης εμφανίζει σταθερή ανοδική πορεία και παραμένει πρώτος σε θετική γνώμη μεταξύ των πολιτικών προσώπων.

BEST OF TOTHEMAONLINE