Μαρία Κορινθίου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός - Το μήνυμά της

Μαρία Κορινθίου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός - Το μήνυμά της

Η Μαρία Κορινθίου μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής εισήχθη στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η ηθοποιός και συνεργάτης του «Πρωινό» ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι θα λείψει για μερικές ημέρες από την εκπομπή, ενώ το απόγευμα της Τρίτης ανέβασε φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Εγώ να πω ότι από αύριο δεν θα είμαι εδώ μαζί σας. Θα λείψω για μερικές μερούλες. Είναι για μία επέμβαση που πρέπει να κάνω, όλα καλά. Δεν θα είμαι από αύριο μαζί σας» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου ανέβασε μια φωτογραφία, όπου τη βλέπουμε ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου με ορό και έγραψε στη λεζάντα: «All good guys. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά. Θα τα πούμε όταν συνέλθω».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Νέα Υόρκη: Η ώρα των απαντήσεων για το Κυπριακό - Χριστοδουλίδης, Γκουτέρες και Ολγκίν στο επίκεντρο των κρίσιμων επαφών

Στη Νέα Υόρκη μεταφέρεται τις επόμενες ημέρες ένα σημαντικό μέρος της διπλωματικής προσπάθειας για το Κυπριακό, με τις επαφές γύρω από τη Γενική Συνέλευση των Ηνωμένων Εθνών να δημιουργούν ένα νέο σκηνικό διαβουλεύσεων. Στο επίκεντρο, βρίσκονται οι συναντήσεις του Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη, με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ και την προσωπική απεσταλμένη του για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν.