Μαρία Κορινθίου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός - Το μήνυμά της

Μαρία Κορινθίου: Στο νοσοκομείο η ηθοποιός - Το μήνυμά της

Η Μαρία Κορινθίου μετά το τέλος της χθεσινής εκπομπής εισήχθη στο νοσοκομείο για να υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση.

Η ηθοποιός και συνεργάτης του «Πρωινό» ενημέρωσε το τηλεοπτικό κοινό ότι θα λείψει για μερικές ημέρες από την εκπομπή, ενώ το απόγευμα της Τρίτης ανέβασε φωτογραφία από το κρεβάτι του νοσοκομείου.

«Εγώ να πω ότι από αύριο δεν θα είμαι εδώ μαζί σας. Θα λείψω για μερικές μερούλες. Είναι για μία επέμβαση που πρέπει να κάνω, όλα καλά. Δεν θα είμαι από αύριο μαζί σας» ανέφερε η Μαρία Κορινθίου.

Η Μαρία Κορινθίου ανέβασε μια φωτογραφία, όπου τη βλέπουμε ξαπλωμένη στο κρεβάτι του νοσοκομείου με ορό και έγραψε στη λεζάντα: «All good guys. Ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας. Όλα καλά. Θα τα πούμε όταν συνέλθω».

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θρήνος στη Λάρνακα: «Έσβησε» στα 30 του ο άτυχος Γιώργος – Πατέρας δύο παιδιών το θύμα του τροχαίου - Πώς έγινε το νέο θανατηφόρο

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στον δρόμο Κελλιών – Τρούλλων, με θύμα τον 30χρονο Γεώργιο Γεωργίου από τη Λάρνακα. Ο 30χρονος, ο οποίος οδηγούσε μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού, συγκρούστηκε μετωπικά με σαλούν όχημα στο οποίο επέβαιναν τέσσερα πρόσωπα, μεταξύ τους και δύο ανήλικα παιδιά.

BEST OF TOTHEMAONLINE