Σεισμός στην Τουρκία: Ανασύρθηκε ζωντανή 42χρονη μετά από 222 ώρες – Δείτε βίντεο

Σεισμός στην Τουρκία: Ανασύρθηκε ζωντανή 42χρονη μετά από 222 ώρες – Δείτε βίντεο

Συνεχίζονται τα θαύματα στην Τουρκία, δέκα ημέρες μετά τον σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, καθώς διασώστες συνεχίζουν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό ζωντανών.

Μια 42χρονη γυναίκα ανασύρθηκε ζωντανή από τα συντρίμμια ενός κτιρίου στην πόλη Καχραμάνμαρας, σχεδόν 222 ώρες μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε την περιοχή.

Τηλεοπτικά πλάνα δείχνουν διασώστες να μεταφέρουν τη γυναίκα, ονόματι Μελικέ Ιμάμογλου, με φορείο και να την βάζουν σε ένα ασθενοφόρο.

Μόλις γίνεται η μεταφορά της, κάποιοι χειροκροτούν, ενώ κάποιοι άλλοι ξεσπούν σε κλάματα.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Σχολίασε το περίγραμμα λύσης του Γκουτέρες ο ΠτΔ - «Δεν είναι θετικό ότι είδαν το φως της δημοσιότητας»

Ήδη έχει ξεκινήσει μια προσπάθεια, την επομένη της συνάντησής του με τον Γενικό Γραμματέα του ΟΗΕ, δήλωσε την Τρίτη ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, εκφράζοντας την ελπίδα να οδηγήσει στην επανέναρξη των συνομιλιών.

BEST OF TOTHEMAONLINE