Σεισμός στην Τουρκία: Ανασύρθηκε ζωντανή 42χρονη μετά από 222 ώρες – Δείτε βίντεο

Σεισμός στην Τουρκία: Ανασύρθηκε ζωντανή 42χρονη μετά από 222 ώρες – Δείτε βίντεο

Συνεχίζονται τα θαύματα στην Τουρκία, δέκα ημέρες μετά τον σεισμό των 7,8 Ρίχτερ, καθώς διασώστες συνεχίζουν τις προσπάθειες για τον εντοπισμό ζωντανών.

Μια 42χρονη γυναίκα ανασύρθηκε ζωντανή από τα συντρίμμια ενός κτιρίου στην πόλη Καχραμάνμαρας, σχεδόν 222 ώρες μετά τον φονικό σεισμό που έπληξε την περιοχή.

Τηλεοπτικά πλάνα δείχνουν διασώστες να μεταφέρουν τη γυναίκα, ονόματι Μελικέ Ιμάμογλου, με φορείο και να την βάζουν σε ένα ασθενοφόρο.

Μόλις γίνεται η μεταφορά της, κάποιοι χειροκροτούν, ενώ κάποιοι άλλοι ξεσπούν σε κλάματα.

 

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπόθεση «Σάντυ»: Η ώρα των αποφάσεων στο Υπουργικό – Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών

Υπόθεση «Σάντυ»: Η ώρα των αποφάσεων στο Υπουργικό – Στο τραπέζι ο διορισμός ποινικών ανακριτών

Η αντίστροφη μέτρηση για τον επόμενο σταθμό στην πολύκροτη υπόθεση «Σάντυ» ολοκληρώνεται σήμερα το πρωί, καθώς το Υπουργικό Συμβούλιο συνέρχεται υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, με την ατζέντα να φλέγεται από τις εξελίξεις που πυροδότησαν οι καταγγελίες του Μακάριου Δρουσιώτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE