ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Οι «εξυπνάκηδες» του Πρωταρά – Κοιτάτε τι κάνουν για μία ξαπλώστρα…

Οι  «εξυπνάκηδες» του Πρωταρά – Κοιτάτε τι κάνουν για μία ξαπλώστρα…

Το «νου» μας ή πιο κομψά την νοοτροπία μας, ως λαός την δείχνουμε με κάθε ευκαιρία… Έτσι και τώρα, που βρισκόμαστε μεσούσης της καλοκαιρινής περιόδου και τα τουριστικά θέρετρα σφύζουν από ζωή, καταγράφονται διάφορα περίεργα και εξοργιστικά.

Της Xριστιάνας Τσαγγάρη 

Στην παραλία  Fig Tree στον Πρωταρά, εξυπνακήδες, σκέφτονται μόνον πως να βολέψουν την πάρτη τους , έχοντας γραμμένους στα παλαιά των  υποδημάτων τους υπόλοιπους.

Τι κάνουν…

Μετά από τα άγρια ξενύχτια στα clubs, πριν πάνε για ύπνο στα ξενοδοχεία τους τις πρώτες πρωινές ώρες, περνούν από την αγαπημένη τους παραλία και… στρώνουν τις πετσέτες θαλάσσης τους στις ξαπλώστρες, κάνοντας έτσι, ένα είδος προκράτησης των ξαπλώστρων, για να μην  ψάχνουν μετά που θα κατέβουν για μπάνιο.

Σειρές από κρεβατάκια, λοιπόν, με στρωμένες πετσέτες, είναι στην ακτή αναμένοντας καρτερικά, πότε θα ξυπνήσουν ή πότε θα έχουν κέφι οι ιδιοκτήτες τους για να έρθουν να απλώσουν τα κορμιά τους.

Σε καταγγελία του φαινομένου προχώρησε αναγνώστρια της ιστοσελίδας μας, Tothemaonline, η οποία βρέθηκε το πρωί του Σαββάτου 25 Ιουλίου, στην εν λόγω παραλία.

Όπως μας ανέφερε, εξαγριωμένη, όταν έφθασε στην παραλία, γύρω στις 9 και 30 το πρωί, μαζί με τον σύντροφο της διαπίστωσαν ότι δεν υπήρχαν διαθέσιμα κρεβατάκια, αφού σε όλα υπήρχαν πετσέτες, με τους ιδιοκτήτες τους να είναι άφαντοι…

Όταν ρώτησαν τον διαχειριστή του χώρου, τι συμβαίνει τους απάντησε ότι «όταν επιστρέφουν από τα clubs, βάζουν τις πετσέτες τους και μετά πάνε για ύπνο, μέχρι τις 12 το μεσημέρι εάν δεν έρθουν τα μαζεύω…»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top