Έμπλεξε άσχημα 40χρονος για διακίνηση παράτυπων μεταναστών - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του

Έμπλεξε άσχημα 40χρονος για διακίνηση παράτυπων μεταναστών - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του

Μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Λευκωσία, εντόπισαν και συνέλαβαν 40χρονο.

Εναντίον του 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία για εμπλοκή του σε υπόθεση που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, υποβοήθηση με πρόθεση και με σκοπό την αποκόμιση κέρδους της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής υπηκόου τρίτης χώρας στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο ύποπτος φέρεται να ήταν διακινητής, έναντι χρηματικής αμοιβής, παράτυπων μεταναστών που ταξίδευαν από τη χώρα καταγωγής τους προς τα κατεχόμενα και στη συνέχεια στις ελεύθερες περιοχές.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

«Μπάχαλο» με τις Επιτροπές στη Βουλή: Μετωπική ΑΚΕΛ κατά Αννίτας για «δώρα» σε ΕΛΑΜ και ΔΗΚΟ

Στις 16 διατηρούνται οι Κοινοβουλευτικές Επιτροπές - όσες ήταν και στην προηγούμενη κοινοβουλευτική περίοδο - όπως αποφάσισε κατά πλειοψηφία την Παρασκευή η Επιτροπή Επιλογής της Βουλής, η οποία ταυτόχρονα αποφάσισε για το τρόπο διαμοιρασμού των Προεδριών των Επιτροπών.

BEST OF TOTHEMAONLINE