Έμπλεξε άσχημα 40χρονος για διακίνηση παράτυπων μεταναστών - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του

Έμπλεξε άσχημα 40χρονος για διακίνηση παράτυπων μεταναστών - Εξασφαλίστηκε μαρτυρία εναντίον του

Μέλη της Υπηρεσίας Αλλοδαπών και Μετανάστευσης, κατά τη διάρκεια συντονισμένης επιχείρησης που πραγματοποιήθηκε σήμερα το μεσημέρι στη Λευκωσία, εντόπισαν και συνέλαβαν 40χρονο.

Εναντίον του 40χρονου, ο οποίος συνελήφθη δυνάμει δικαστικού εντάλματος σύλληψης, εξασφαλίστηκε μαρτυρία για εμπλοκή του σε υπόθεση που αφορά συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, υποβοήθηση με πρόθεση και με σκοπό την αποκόμιση κέρδους της παράνομης εισόδου, διέλευσης και παραμονής υπηκόου τρίτης χώρας στο έδαφος της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Συγκεκριμένα, ο ύποπτος φέρεται να ήταν διακινητής, έναντι χρηματικής αμοιβής, παράτυπων μεταναστών που ταξίδευαν από τη χώρα καταγωγής τους προς τα κατεχόμενα και στη συνέχεια στις ελεύθερες περιοχές.

Οι εξετάσεις συνεχίζονται.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Νέα εξέλιξη στο Κυπριακό: Θετικό πρόσημο Γκουτέρες στις νέες ιδέες Χριστοδουλίδη – Στο τραπέζι τριμερής στη Νέα Υόρκη

Ο Γενικός Γραμματέας των ΗΕ, Αντόνιο Γκουτέρες, εξετάζει το ενδεχόμενο πραγματοποίησης τριμερούς συνάντησης στη Νέα Υόρκη, όπως δήλωσε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης μετά τη συνάντησή τους, ενώ την ίδια ώρα εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ανταπόκριση του ΓΓ στις νέες ιδέες της ελληνοκυπριακής πλευράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE