Διαβεβαίωση νέου ΠτΔ στη Βουλή - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία - Πώς μπορεί το κοινό να παρακολουθήσει τη διαδικασία από κοντά

Διαβεβαίωση νέου ΠτΔ στη Βουλή - Ανακοινώθηκε η ημερομηνία - Πώς μπορεί το κοινό να παρακολουθήσει τη διαδικασία από κοντά

Η διαβεβαίωση του εκλελεγμένου Προέδρου της Δημοκρατίας Νίκου Χριστοδουλίδη θα γίνει στις 28 Φεβρουαρίου 2023, σε ειδική συνεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων.

Σύμφωνα με ανακοίνωση από τη Βουλή, η διαβεβαίωση του εκλελεγμένου Προέδρου της Δημοκρατίας, σύμφωνα με το Άρθρο 42.1 του Συντάγματος, θα λάβει χώρα στις 28 Φεβρουαρίου 2023, σε ειδική συνεδρία της Βουλής των Αντιπροσώπων, η οποία έχει ορισθεί για τις 11.30 π.μ., ημέρα κατά την οποία λήγει η πενταετής θητεία του απερχόμενου Προέδρου της Δημοκρατίας.

Αναφέρεται ότι λόγω στενότητας χώρου, η πρόσβαση και παρακολούθηση της εν λόγω συνεδρίας από το κοινό, θα γίνεται μόνο με την εξασφάλιση δελτίου εισόδου, υπό τους καθοριζόμενους για τον σκοπό αυτό όρους.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Ανοίγει ο δρόμος για το «Αφροδίτη»: Τέλος Μαρτίου οι εξελίξεις σύμφωνα με το Ισραήλ

Στα τέλη Μαρτίου εκτιμά ο Πρέσβης του Ισραήλ στη Λευκωσία ότι μπορεί να υπάρξει συμφωνία με την Κυπριακή Δημοκρατία για την αξιοποίηση του κοιτάσματος «Αφροδίτη» στην κυπριακή ΑΟΖ, ξεκαθαρίζοντας ωστόσο ότι το χρονοδιάγραμμα παραμένει ανοιχτό.

BEST OF TOTHEMAONLINE