Εφτάψυχος ΑΠΟΕΛ πήρε το αιώνιο με ανατροπή και με δέκα παίκτες

Εφτάψυχος ΑΠΟΕΛ πήρε το αιώνιο με ανατροπή και με δέκα παίκτες

Η Ομόνοια βγήκε στην κόντρα απόψε με τον ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα προημιτελικά του κυπέλλου.

Στο πρώτο μέρος, η Ομόνοια είχε την υπεροχή, έβγαλε πάθος, ένταση και σκόραρε με τον Ανσαριφάρντ στο 29΄ και δεν κινδύνεψε ουσιαστικά από το ΑΠΟΕΛ, το οποίο όμως έβγαλε αντίδραση στην επανάληψη, ισοφάρισε νωρίς, πέτυχε και δεύτερο γκολ το οποίο όμως ακυρώθηκε μέσω VAR, με τους "πράσινους" να τα έχουν χαμένα.

Η αποβολή όμως του Καρώ, ανάγκασε τον ΑΠΟΕΛ σε οπισθοχώρηση, με την Ομόνοια να προσπαθεί χωρίς αποτέλεσμα να εκμεταλλευτεί το αριθμητικό πλεονέκτημα.

Μάλιστα, το "τριφύλλι" όχι μόνο δεν κατάφερε να πετύχει δεύτερο γκολ, αλλά στο τέλος δεν κατάφερε να κρατήσει ούτε το 1-1, αφού οι "γαλαζοκίτρινοι" σκόραραν με τον Ντάλσιο στο 85΄, πήραν ένα σπουδαίο διπλό και απέκτησαν προβάδοσμα πρόκρισης ενόψει του επαναληπτικού!

Διαβάστε τη συνέχεια στο ThemaSports.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Κυπριακό: Πιθανόν το πρώτο τρίμηνο του 2026 η Άτυπη Πενταμερής

Την εκτίμηση ότι το πρώτο τρίμηνο του 2026 μπορεί να πραγματοποιηθεί άτυπη πενταμερής για το Κυπριακό στη Νέα Υόρκη, εξέφρασαν σήμερα ελληνικές διπλωματικές πηγές.

BEST OF TOTHEMAONLINE

50 χρόνια άριστοι!

50 χρόνια άριστοι!