«Έφυγε» η αμερικανίδα ηθοποιός Ράκελ Γουέλς στα 82 - Υπήρξε διεθνές σύμβολο του σεξ

«Έφυγε» η αμερικανίδα ηθοποιός Ράκελ Γουέλς στα 82 - Υπήρξε διεθνές σύμβολο του σεξ

Η Ράκελ Γουέλς, η Αμερικανίδα ηθοποιός που έγινε διεθνές σύμβολο του σεξ μετά την εμφάνιση με μπικίνι στην ταινία του 1966, "One Million Years BC", πέθανε την Τετάρτη στα 82 της, δήλωσε ο μάνατζέρ της.

Ο μάνατζερ της Γουέλς είπε σε δήλωση μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Γαλλικό Πρακτορείο ότι πέθανε νωρίς το πρωί της Τετάρτης μετά από «μια σύντομη ασθένεια», χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Κάτοχος Χρυσής Σφαίρας, η Γουέλς, πρωταγωνίστησε σε περισσότερες από 30 ταινίες, συμπεριλαμβανομένων των "Fantastic Voyage" και "The Three Musketeers", καθώς και σε περίπου 50 τηλεοπτικές σειρές σε μια καριέρα πέντε δεκαετιών.

Γεννημένη το 1940, μεγάλωσε στην Καλιφόρνια και κέρδισε αρκετούς τίτλους ομορφιάς στην εφηβεία της.

Το 2008, σε ηλικία 68 ετών, χώρισε από τον τέταρτο σύζυγό της, Ρίτσαρντ Πάλμερ.

Είχε δύο παιδιά, τον Ντέϊμον και την Τάνι Γουέλς.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

ΠτΔ: Στον Λίβανο την Τετάρτη – Αναμένονται συγκεκριμένες ανακοινώσεις για ενέργεια – Στην ατζέντα και η Κυπριακή Προεδρία της ΕΕ

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης αναχωρεί αύριο το πρωί για τον Λίβανο κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου κ. Τζοζέφ Αούν, για μια επίσκεψη ιδιαίτερης σημασίας, σε μια περίοδο, όπου η συνεργασία, η αμοιβαία εμπιστοσύνη και η σταθερότητα στην Ανατολική Μεσόγειο αποκτούν ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα.

BEST OF TOTHEMAONLINE