LIFESTYLE

Survivor All Star: Αντιδράσεις, εντάσεις και δάκρυα - Ποιοι πήραν το έπαθλο επικοινωνίας - Δείτε βίντεο

Survivor All Star: Αντιδράσεις, εντάσεις και δάκρυα - Ποιοι πήραν το έπαθλο επικοινωνίας - Δείτε βίντεο

Φωνές, εντάσεις και δάκρυα είχε το Survivor All Star το βράδυ της Τετάρτης (15/4), ημέρα που οι δυο ομάδες διεκδικούν το έπαθλο επικοινωνίας.

Η 3η ασυλία της 6ης εβδομάδας στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ κατέληξε στους Μαχητές με 10-6 και οδήγησαν τους Κόκκινους στην κάλπη για να βγάλουν υποψήφιο προς αποχώρηση τον Σπύρο Μαρτίκα, ο οποίος συμπλήρωσε το καρέ του τάκου μαζί με τους «μπλε» Κρις Σταμούλη, Μελίνα Μεταξά και Γιώργο Ασημακόπουλο.

Ο 45χρονος φαρμακοποιός από το Κερατσίνι ήταν απογοητευμένος από τις ψήφους των συμπαικτών του και ιδιαίτερα του Κώστα Παπαδόπουλου, ο οποίος αιτιολόγησε την ψήφο που έριξε στον «Δήμαρχο» και όχι στον Στέλιο Χανταμπάκη, ο οποίος θεωρείται ο πιο αδύναμος αγωνιστικά.

«Χθες ανέφερα πως δύο παίκτες έχουν κάνει δουλειά. Ο Χάντα κι ο Μαρτίκας. Ο Μαρτίκας έχει φέρει έναν πόντο. Κανονικά έπρεπε να ψηφίσω τον Χάντα, αλλά προσφέρει πολλά στην καλύβα. Είναι ο "μπαμπάς" μας στην καλύβα, βοηθάει. Ξύπνησε στις 6.30 το πρωί και μας έφτιαξε πιτάκια», δήλωσε ο ζαχαροπλάστης.

Στη συνέχεια, τον λόγο πήρε ο Σπύρος Μαρτίκας, ο οποίος έριξε τα «βέλη» του στον Παπαδόπουλο, αναφέροντας πως όσα λέει είναι από... πονηριά.

«Χαίρομαι που ο Κώστας βρήκε τον μπαμπά του στην ομάδα, χαίρομαι πολύ που δικαιολόγησε την ψήφο του σε εμένα, ότι ο Στέλιος ξύπνησε μισή ώρα νωρίτερα και τηγάνισε πιτάκια. Και ο Κώστας ένιωσε την πατρική στοργή του Στέλιου στο πρόσωπό του. Πόσο εμετικά κουτοπόνηρος γίνεσαι ρε Κώστα; Πόσο νομίζεις ότι εξασφάλισες τη θέση σου στο παιχνίδι για ακόμα μια εβδομάδα, καταρρακώνοντας την υπόληψή σου και την προσωπικότητά σου τόσο;», δήλωσε.

Τα δικά τους θέματα είχαν να λύσουν όμως και οι μπλε, οι οποίοι συνέχισαν να σχολιάζουν την Μελίνα Μεταξά που λόγω του τραυματισμού της στον αυχένα δεν μπορεί να αγωνίζεται, μέχρι να υπάρξει βελτίωση στην υγεία της. Αυτό δυσαρεστεί τους συμπαίκτες της, οι οποίοι τη θέλουν στον στίβο μάχης, μιας και είναι μια από τις πιο δυνατές παίκτριες τους.

Η ίδια βέβαια, θεωρεί πως ο τραυματισμός της μπορεί να την οδηγήσει σε μια πιθανή αποχώρηση, πράγμα που τη φοβίζει ιδιαίτερα.

Μιλώντας στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης δήλωσε: «Για μια ακόμα φορά, ο καθένας έχει τη δική του απόφαση, τη δική του γνωμάτευση. Καλό θα είναι αυτό να σταματήσει, γιατί σε αυτή την ομάδα, να κάποιος διαφωνεί, δύσκολα βρίσκει το δίκιο του. Κυρίως ο Τάκης ισχυρίζεται όπως στο συμβούλιο ότι ξέρει από τραυματισμούς κι ότι η διάσειση από τη μία δεν είναι τίποτα κι από την άλλη είναι πάρα πολύ σοβαρό».

Στη συνέχεια, η παίκτρια απευθύνθηκε στους συμπαίκτες της, λέγοντάς τους πως: «Αν κερδίζαμε τα έπαθλα και δεν χάναμε, θα έτρωγα κανονικά και θα είχα αναρρώσει τώρα, θα γινόμουν καλύτερα πολύ πιο γρήγορα», εκνευρίζοντας έτσι πολλούς από αυτούς, αφού δεν είναι η μόνη που δεν τρώει.

Ο Τάκης Καραγκούνιας μάλιστα, ήταν εκείνος που της απάντησε, λέγοντάς της: «Άρα πρέπει να κερδίζουμε εμείς για να τρως εσύ. Πιστεύεις ότι χάνουμε για να μην τρως;».

Σύμφωνα με τη Στέλλα Ανδρεάδου το Survivor για τους μπλε τώρα ξεκινάει. Η 31χρονη καθηγήτρια φυσικής αγωγής αναφέρθηκε στις δυο υποομάδες που υπάρχουν στους Μαχητές και στο γεγονός ότι ο καθένας κοιτάει στα στατιστικά του και όχι την ομάδα. Μάλιστα μίλησε με ονόματα και έδειξε τους Τάκη Καραγκούνια και Γιώργο Ασημακόπουλο.

Το έπαθλο της Τετάρτης φέρνει στους παίκτες επικοινωνία και ο Κώστας Παπαδόπουλος θέλει πώς και πώς να δει τα παιδιά του. Μάλιστα, μίλησε για αυτά μπροστά στις δύο ομάδες και δήλωσε πως αν κάποιο του ζητήσει να γυρίσει πίσω, θα το κάνει αμέσως. «Ανυπομονώ να τους δω, να διαβάσω τα μηνύματά τους, μία λέξη ότι είναι καλά. Αν μου πουν να γυρίσω, τα παρατάω όλα και γυρνάω», είπε αρχικά.

«Αν μου πει ένα παιδί έστω "μπαμπά έλα πίσω", φεύγω τώρα. Κι ας έχω έρθει να κερδίσω. Αν έστω κι ένα μόνο παιδί μου το πει, τα παρατάω όλα, δεν με νοιάζει», συμπλήρωσε.

Τέλος, τόνισε σε έντονο ύφος πως «δεν πουλιέται για κανέναν», καθώς το μόνο που χρειάζεται είναι το έπαθλο για να φροντίσει την οικογένειά του.

«Εγώ κάθε βράδυ σκεπάζομαι και ονειρεύομαι τα παιδιά μου, τη γυναίκα μου. Για αυτά είμαι εδώ, αυτά είναι τα στηρίγματά μου. Κι ας είμαι βδομάδα παρά βδομάδα υποψήφιος, τα αντιμετωπίζω όλα αυτά για αυτούς. Δεν μπαίνω σε καμία κλίκα, δεν πουλιέμαι για κανέναν, είμαι εδώ για ιερό σκοπό, είμαι εδώ για τα παιδιά μου», είπε συγκινημένος.

Όταν οι δυο ομάδες συναντήθηκαν στο στίβο μάχης ο Σπύρος Μαρτίκας αναφέρθηκε και αυτός σε κλίκα της ομάδας του και... επιτέθηκε στον Κώστα Παπαδόπουλο λέγοντας του ότι «πουλήθηκες για να προστατευθείς».

Μόλις η συζήτηση πήγε στο έπαθλο επικοινωνίας ο Στέλιος Χανταμπάκης στο άκουσμα ότι αν κερδίσει η ομάδα θα επικοινωνήσει με την οικογένειά του αποχώρησε με κλάματα.

«Περιμένω μηνύματα από την γυναίκα μου και τα παιδιά μου, προσπαθώ να μην σε ακούω καθόλου όσο μας τα λες γιατί συγκινούμαι και εύκολα. Έχω ένα σοβαρό θέμα με την οικογένεια μου», είπε αρχικά με δάκρυα στα μάτια και συνέχισε:

«Γιώργο, ο σημαντικότερος λόγος που μπήκα εδώ στο Survivor All Star είναι τα παιδιά μου. Ότι κάνω στη ζωή μου είναι για τα παιδιά μου και την γυναίκα μου. Τώρα που έχουν μεγαλώσει και τα δυο παιδιά μου γράφουν καλά. Η κόρη μου είναι πάρα πολύ καλή μαθήτρια, αν και πρώτη δημοτικού. Ο γιος μου είναι λίγο πιο ευαίσθητος και η κόρη μου είναι λίγο πιο πειραχτήρι σαν εμένα. Τουλάχιστον όσο ήμουν εκεί «φύγε, φύγε, φύγε από το σπίτι» μου έλεγε».

Αμέσως μετά ξέσπασε σε λυγμούς και αποχώρησε από την αρένα.

Σχεδόν όλοι οι παίκτες είχαν κάτι να θυμηθούν από τα αγαπημένα τους πρόσωπα που έχουν αφήσει πίσω τους για να βρίσκονται οι ίδιοι στον Άγιο Δομίνικο.

Όταν σκούπισαν τα δάκρυα τους για να μπουν στο στίβο μάχης τότε άρχισαν οι φωνές, καθώς το αγώνισμα απαιτούσε συνεργασία και κάποιοι αντιμετώπιζαν δυσκολίες στο να καθοδηγήσουν τους συμπαίκτες τους που είχαν κλειστά τα μάτια τους. Έτσι οι τσακωμοί δεν άργησαν να ξεσπάσουν.

Οι μπλε μπορεί να ξεκίνησαν με το δεξί με την Μαριαλένα, όμως οι κόκκινοι ισοφάρισαν με τον Παπαδόπουλο.

Ο Μπάρτζης έβαλε μπροστά τους Διάσημους, οι οποίοι έδειξαν να συνεννοούνται καλύτερα και έτσι άρχισαν να ξεφεύγουν στο σκορ.

Αφροδίτη, Μαρτίκας, Χαμπέρη και Μάριος έκαναν το 6-1.

Ο Τάκης κατάφερε με δυο νίκες του να μειώσει σε 7-3, όχι όμως και να αποτρέψει ακόμα μια συντριβή της ομάδας του με 10-3 με τον Σάκη Κατσούλη να φέρνει τον τελευταίο πόντο για τους κόκκινους και να τους χαρίζει την 3η τους σερί επικοινωνία με τον έξω κόσμο.

Οι εντάσεις συνεχίστηκαν και μετά το τέλος του αγώνα με την Εύη Σαλταφερίδου να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυα της εξαιτίας της έντονης διαμάχης που είχε κατά τη διάρκεια του αγώνα με τον Τάκη Καραγκούνια.

Όταν ο Γιώργος Λιανός έδωσε τον λόγο στους δυο παίκτες των Μαχητών, ο μισθοφόρος ζήτησε συγνώμη από την συμπαίκτρια του ή οποία όμως δεν μπόρεσε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιση.

«Εννοείται ότι είναι δεκτή η συγνώμη του Τάκη, άλλωστε εγώ έχω και ένα κακό. Όταν με ενοχλεί κάτι το λέω οπότε το συζητήσαμε και πριν. Το θέμα είναι ότι, όπως καταλάβαμε και στη ροή του παιχνιδιού, δεν γινόταν ο άνθρωπος ο οποίος μαζεύει τις μπάλες να ακούει αυτόν που είναι πίσω. Οπότε εγώ από τον πρώτο πόντο, γιατί συμμετείχα και μπορεί να έκανα και εγώ κακό στον Ηλία, δεν ξέρω, ήμουν εδώ κοντά στη μπάλα. Ήθελα να ακούσει την φωνή μου ώστε να έρθει κοντά στη μπάλα και μετά σε κάποια φάση καταλάβαινα ότι ο παίκτης που έπαιζε εκείνη την ώρα δεν με άκουγε. Οπότε, επειδή ήμουν και πιο κοντά, φώναζα πάνω από τη φωνή του Ηλία με αποτέλεσμα να γίνει ένας χαμός εκείνη τη στιγμή. Βγήκε και ο Ηλίας τότε νευριασμένος, όχι προφανώς απέναντι μου αλλά εμένα δεν μου αρέσει να μου φωνάζουν και εκείνη την ώρα φορτίστηκα».

«Θεωρώ ότι δεν θέλω να ξαναβοηθήσω. Από εδώ και πέρα ας κάνουν ό,τι θέλουν. Ας βοηθάνε άλλοι, δεν θέλω να πάρω εγώ αυτόν τον ρόλο» συμπλήρωσε, εμφανώς φορτισμένη με βουρκωμένα μάτια, η Εύη Σαλταφερίδου προς τον παρουσιαστή του Survivor All Star, Γιώργο Λιανό. «Απλά δεν αντέχω τις φωνές, δεν μου αρέσει. Δηλαδή μπορώ να φωνάξω και να βοηθήσω. Όταν όμως με κοιτάνε στα μάτια και με αγριοκοιτάζουν, δεν μου αρέσει. Αυτό. Τυχαία έγινε και από εσένα, Ηλία και από τον Τάκη. Δεν είναι ότι λέω πως έχετε κάτι μαζί μου, απλώς δεν μου άρεσε».

Έξαλλή ήταν και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, η οποία τα είδε όλα λάθος στους Μαχητές και εξήγησε ότι πιέστηκε τόσο πολύ επειδή κάποιοι παίκτες που έχαναν την στραβοκοιτάζαν και ξεκαθάρισε ότι δεν θα πάρει ξανά τον ρόλο του βοηθού.

Στη συνεννόηση που δεν υπάρχει στην μπλε ομάδα αναφέρθηκε και ο Κωνσταντίνος Βασάλος, ο οποίος προσπάθησε να καλύψει τον Τάκη Καραγκούνια και ζήτησε ψυχραιμία απ’ όλους.

Πανικός υπήρξε όμως και στους νικητές με αφορμή τις αντιδράσεις του Σπύρου Μαρτίκα, ο οποίος δεν έχει δεχθεί ακόμα ότι βρίσκεται στον τάκο, ξανά. «Με είπαν πουλημένο, γλείφτη και χαζό», είπε με παράπονο στους συμπαίκτες του ο Παπαδόπουλος, με το Νίκο Μπάρτζη να θυμάται δική τους διαμάχη το 2021.

Επίθεση δέχθηκε και ο Σπύρος Μαρτίκας για τα ουρλιαχτά του κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Χαμός και στους μπλε, αφού όπως φάνηκε η συγγνώμη του Τάκη Καραγκούνια... πήγε περίπατο. Η Εύη τα είπε ξανά ένα χεράκι στον μισθοφόρο, ο οποίος όμως δεν έκανε τόπο στην οργή και βγήκε πάλι στην επίθεση, θεωρώντας ότι υπάρχει σχέδιο προς τον ίδιο.

Η διάθεση των Κόκκινων άλλαξε όταν πήγαν στο δωμάτιο επικοινωνίας για να λάβουν τα μηνύματα από την οικογένεια τους. Εκεί ο εκνευρισμός και οι φωνές μετατράπηκαν σε συγκίνηση και δάκρυα.

Τόσο οι μπαμπάδες της ομάδας δηλαδή ο Στέλιος Χανταμπάκης, ο Στάθης Σχίζας και ο Κώστας Παπαδόπουλος, οι οποίοι διάβασαν μηνύματα των παιδιών τους όσο όμως και οι υπόλοιποι παίκτες που είδαν γονείς και συγγενείς, λύγισαν.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στη Λευκωσία: Διασωληνωμένος ο 34χρονος - Συνεχίζονται οι έρευνες για εντοπισμό των δραστών

Μονή Αββακούμ: Ζητούν παύση της ανακριτικής διαδικασίας οι δικηγόροι των μοναχών

Υπουργείο Υγείας: Αυτές είναι οι συστάσεις προς το κοινό για προστασία από τη σκόνη

Αφορά χαμηλοσυνταξιούχους: Έρχεται αυξημένο το φετινό πασχαλινό επίδομα - Δείτε το ποσό



Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διέταξε διοικητική έρευνα για τη φωτιά στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού η Μαρία Παναγιώτου - Πληροφορίες για ανθρώπινο λάθος με φωτοβολίδα

Διοικητική έρευνα διέταξε η Υπουργός Γεωργίας, Μαρία Παναγιώτου, σχετικά με τα αίτια της πυρκαγιάς στο Κρατικό Δάσος Λεμεσού, η οποία συνεχίζει να βρίσκεται σε εξέλιξη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top