«Ντου» Αστυνομίας σε αποθήκη - Βρήκαν κλεμμένους καταλύτες και ηλεκτρικά είδη - Φωτογραφία

«Ντου» Αστυνομίας σε αποθήκη - Βρήκαν κλεμμένους καταλύτες και ηλεκτρικά είδη - Φωτογραφία

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε η Αστυνομία στην Πάφο μετά από έρευνα σε αποθήκη.

Η έρευνα προέκυψε μετά από πληροφορία. Η Αστυνομία πέρασε χειροπέδες σε 32χρονο και 37χρονο που βρίσκονταν στην αποθήκη.

Σε σωματική έρευνα που έγινε στον 37χρονο βρέθηκε μικρή ποσότητα κάνναβης καθώς και ένα μαχαίρι με λεπίδα που καταλήγει σε μυτερή άκρη που απαγορεύεται.

Μεταξύ άλλων, στην αποθήκη που βρισκόταν σε ισόγειο πολυκατοικίας εντοπίστηκαν καταλύτες, φωτιστικά και ηλεκτρικά είδη που πιστεύεται ότι είναι κλοπιμαία.

Από εβδομάδας τα ονόματα για διορισμούς, δηλώνει συνεργάτης του Χριστοδουλίδη

Σταμάτησαν φορτηγό για έλεγχο καυσίμων - Το 'σκασε ο οδηγός γιατί έβαλε πετρέλαιο θέρμανσης αντί κίνησης - Τελικά του πέρασαν χειροπέδες

Φίλαθλος υπέστη ανακοπή στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ - Στο «τσακ» τον έσωσε η ιατρική ομάδα του ΓΣΠ

Φίλαθλος πέταξε αντικείμενο προς διαιτητή στο Ομόνοια-ΑΠΟΕΛ - Τον πήρανε στο Τμήμα και αναμένεται να παρουσιαστεί στο Δικαστήριο

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Ο Αβέρωφ σε πολιτική μετάλλαξη: Από τον ευρωπαϊσμό στο χαρτί των κυρώσεων και η αναζήτηση νέων πολιτικών συμμαχιών

Η πολιτική ανανέωση είναι θεμιτή. Η προσαρμογή στις κοινωνικές ανάγκες είναι αναγκαία. Και η προσπάθεια ενός πολιτικού να διευρύνει την εκλογική του απήχηση, αποτελεί αναπόσπαστο μέρος, της δημοκρατικής διαδικασίας. Όταν, όμως, η αναζήτηση ενός νέου πολιτικού ακροατηρίου οδηγεί σε θέσεις που δημιουργούν ερωτήματα, για τη συνέπεια της προηγούμενης διαδρομής του, τότε το ζήτημα ξεπερνά την επικοινωνιακή στρατηγική και μετατρέπεται, σε πρόβλημα πολιτικής ταυτότητας.

BEST OF TOTHEMAONLINE