Celine Dion: Κάνει «ντεμπούτο» στο Hollywood - Πρωταγωνιστεί στη ταινία «Lοve again»

Celine Dion: Κάνει «ντεμπούτο» στο Hollywood - Πρωταγωνιστεί στη ταινία «Lοve again»

Η διάσημη σταρ Σελίν Ντιόν (Celine Dion) πρωταγωνιστεί στη ρομαντική κομεντί «Lοve again» της Sony Pictures με την Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας (Priyanka Chopra Jonas) και τον Σαμ Χιούαν (Sam Heughan). Είναι ο πρώτος της κινηματογραφικός ρόλος.

Το τρέιλερ που κυκλοφόρησε είναι γεμάτο με νέες μουσικές μελωδίες από την αγαπημένη τραγουδίστρια όπως και η ταινία.

Δείτε το trailer:

«Είναι μια υπέροχη και ευχάριστη ιστορία και ελπίζω να αρέσει στον κόσμο όπως και τα νέα τραγούδια», δήλωσε η Ντιόν στο περιοδικό People. Το «Lοve again» ακολουθεί την πρωταγωνίστρια Μίρα (Τσόπρα Τζόνας), η οποία πενθεί τον θάνατο του αρραβωνιαστικού της. Στέλνει μια σειρά από ρομαντικά μηνύματα στον παλιό αριθμό του κινητού του χωρίς να ξέρει ότι ο αριθμός δόθηκε σε νέο πρόσωπο και συγκεκριμένα στον Ρομπ (Χιούαν) ο οποίος είναι δημοσιογράφος και γοητεύεται από τα όμορφα εξομολογητικά κείμενα της. Όταν του ανατίθεται να γράψει ένα άρθρο για την μεγάλη σταρ Σελίν Ντιόν ζητά τη βοήθειά της για να βρει πώς θα συναντήσει τη Μίρα από κοντά… και να κερδίσει την καρδιά της.

Η ταινία «Love Again» που βασίζεται σε μυθιστόρημα της Σοφία Κράμερ (Sofie Cramer) θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Μαΐου.

ΠΗΓΗ: Ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή - Σε συναγερμό η Κύπρος- «Ο πόλεμος με το Ιράν μπορεί να κρατήσει πάνω από 5 εβδομάδες» λέει ο Τραμπ

Εκτός ελέγχου οδηγείται η κατάσταση στη Μέση Ανατολή, μετά τον θάνατο του Αλί Χαμενεΐ, γεγονός που πυροδοτεί ραγδαίες εξελίξεις στις σχέσεις μεταξύ Ισραήλ και ΗΠΑ. Σε αυτό το τεταμένο κλίμα, ο Ιρανός στρατηγός προχώρησε σε ευθείες απειλές, δηλώνοντας πως η Τεχεράνη είναι έτοιμη να εκτοξεύσει πυραύλους με στόχο να απομακρυνθούν οι Αμερικανοί από την Κύπρο, κλιμακώνοντας περαιτέρω τη ρητορική έντασης στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου. Την ίδια ώρα, ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης, διαβεβαίωσε πως «η αεράμυνά μας είναι σε πλήρη επιχειρησιακή ετοιμότητα», υπογραμμίζοντας ότι οι αρμόδιες αρχές παρακολουθούν στενά τις εξελίξεις και λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα για τη διασφάλιση της εθνικής ασφάλειας.

BEST OF TOTHEMAONLINE