Του έδωσαν και κατάλαβε οι Λεμεσιανοί – Απολαμβάνουν «ελεύθεροι» το καρναβάλι τρία χρόνια μετά – Δείτε φωτογραφίες

Του έδωσαν και κατάλαβε οι Λεμεσιανοί – Απολαμβάνουν «ελεύθεροι» το καρναβάλι τρία χρόνια μετά – Δείτε φωτογραφίες

Πλήθος κόσμου έχει κατακλύσει από νωρίς το πρωί (16/02), ανήμερα Τσικνοπέμπτης, το κέντρο της Λεμεσού.

Η πολύ μικρή βελτίωση του καιρού τις τελευταίες μέρες ενθάρρυνε όσους ήθελαν να επισκεφθούν την Σαριπόλου, την Ανεξαρτησίας, το κάστρο και άλλες περιοχές της παραλιακής πόλης.

Μασκαρεμένοι έκαναν την εμφάνισή τους οι πολίτες, δίνοντας μια χαρούμενη νότα στην ατμόσφαιρα την ημέρα έναρξης του φετινού καρναβαλιού, ενώ η χαρά είναι φέτος μεγαλύτερη καθώς πραγματοποιείται κανονικό καρναβάλι μετά από τρία χρόνια χωρίς τα περιοριστικά μέτρα που υπήρχαν λόγω κορωνοϊού.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφίες:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής της Ειρηνευτικής Δύναμης

Αυτός είναι ο νέος Διοικητής της Ειρηνευτικής Δύναμης

Ο ΓΓ ΟΗΕ Αντόνιο Γκουτέρες ανακοίνωσε σήμερα τον διορισμό του Υποστρατήγου Μοχάμαντ Ασαντουλάχ Μινχαζούλ ‘Αλαμ στη θέση του Διοικητή της Ειρηνευτικής Δύναμης των Ηνωμένων Εθνών στην Κύπρο (ΟΥΝΦΙΚΥΠ).

BEST OF TOTHEMAONLINE