Αναποδογυρίστηκε όχημα στον δρόμο Λεμεσού-Άλασσας – Τραυματίστηκε ο οδηγός

Αναποδογυρίστηκε όχημα στον δρόμο Λεμεσού-Άλασσας – Τραυματίστηκε ο οδηγός

Όχημα αναποδογυρίστηκε πριν από λίγο, στον δρόμο Λεμεσού-Άλασσας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός φαίνεται να έχασε το έλεγχο του αυτοκινήτου του, κι αφού προσέκρουσε σε κιγκλίδωμα, το όχημα ανατράπηκε.

Μέλη της Αστυνομίας έσπευσαν στο σημείο ενώ, έχει κλείσει η μία λωρίδα του δρόμου. Ασθενοφόρο μετέφερε τον οδηγό στο νοσοκομείο, αφού, όπως φαίνεται, τραυματίστηκε στο χέρι.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ανασχηματισμός με άρωμα κάλπης και πολιτικές ισορροπίες: Τα «δώρα» Χριστοδουλίδη σε ΔΗΚΟ και ΔΗΠΑ- Η ΕΔΕΚ σε τροχιά έντασης

Ο αιφνιδιαστικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε την Παρασκευή το απόγευμα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης, ανακατεύει πλήρως την πολιτική τράπουλα, επιβεβαιώνοντας ότι το Προεδρικό έχει περάσει πλέον σε μια φάση ξεκάθαρης πολιτικής στόχευσης. Η νέα σύνθεση της κυβέρνησης δεν επιδιώκει απλώς τη λειτουργικότητα, αλλά φανερώνει μια στρατηγική που κοιτά ευθέως προς το 2028 και τις επόμενες Προεδρικές εκλογές.

BEST OF TOTHEMAONLINE