Ταλιμπάν: Παρέδωσαν χρηματική βοήθεια στην Τουρκία σε πλαστική σακούλα

Ταλιμπάν: Παρέδωσαν χρηματική βοήθεια στην Τουρκία σε πλαστική σακούλα

Οι Ταλιμπάν, οι οποίοι ελέγχουν την κυβέρνηση του Αφγανιστάν, παρέδωσαν στην σεισμόπληκτη Τουρκία χρηματική βοήθεια. Η βοήθεια μεταφέρθηκε στην Πρεσβεία της Τουρκίας στην Καμπούλ σε πλαστική σακούλα.

Σύμφωνα με το τουρκικό ενημερωτικό δίκτυο «NTV», 4,5 εκατομμύρια Αφγκανί (περίπου 950 χιλιάδες τουρκικές λίρες) που συγκεντρώθηκαν στο πλαίσιο της εκστρατείας βοήθειας που ξεκίνησαν οι Ταλιμπάν, παραδόθηκαν στον Τζιχάντ Εργκίναϊ, τον Τούρκο Πρέσβη στο Αφγανιστάν.

Ο αυτοαποκαλούμενος πρόεδρος της Ερυθράς Ημισελήνου του Αφγανιστάν, Ματιούλ Χακ Χαλίς μετέφερε τα χρήματα στην τουρκική Πρεσβεία σε μια λευκή τσάντα. Το στέλεχος των Ταλιμπάν μετέφερε στον Τούρκο Πρέσβη μήνυμα συλλυπητηρίων για την Τουρκία.

Το Αφγανιστάν ήταν μία από τις χώρες που ανακοίνωσαν ότι θα παράσχουν βοήθεια μετά τους σεισμούς που έπληξαν την Τουρκία.

Το Αφγανιστάν δώρισε επίσης 5 εκατομμύρια Αφγκανί (περίπου 1 εκατομμύριο λίρες) στη Συρία, που επίσης επλήγη από τον σεισμό.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις: Σε αργία ο Φαίδωνας Φαίδωνος και ο δήμαρχος Λευκονοίκου

Ραγδαίες εξελίξεις με την υπόθεση του Φαίδωνα Φαίδωνος, αφού μετά την λήψη της επιστολής από την Αστυνομία, το ΥΠΕΣ προχώρησε άμεσα και έθεσε σε αργία τον ίδιο αλλά και τον δήμαρχο Λευκονοίκου.

BEST OF TOTHEMAONLINE