Εντόπισε 200 κουτιά με χιλιάδες κροτίδες η Αστυνομία - Ανακρίνεται 19χρονος

Εντόπισε 200 κουτιά με χιλιάδες κροτίδες η Αστυνομία - Ανακρίνεται 19χρονος

Εναντίον ενός 19χρονου, διεξάγονται ανακρίσεις, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά τον Περί Εκρηκτικών Υλών Νόμο.

Στο πλαίσιο διερεύνησης της υπόθεσης κατασχέθηκαν 200 χάρτινα κουτιά, που περιείχαν συνολικά 6,000 κροτίδες.

Από εξετάσεις που ακολούθησαν από μέλη του Κλάδου Πυροτεχνουργών, διαπιστώθηκε, ότι πρόκειται για είδη πυροτεχνίας, η εισαγωγή, κατοχή και χρήση των οποίων απαγορεύεται.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Πέρα Χωριού συνεχίζει τις εξετάσεις.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

ΔΗΣΥ: Στο Εκτελεστικό Γραφείο οι αποφάσεις για Φαίδωνος και Γυψιώτη - Ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας και την πολιτική ευθύνη

Ο Δημοκρατικός Συναγερμός βρίσκεται σήμερα, αντιμέτωπος με μία κρίσιμη πολιτική πρόκληση. Το Εκτελεστικό Γραφείο του κόμματος συνεδριάζει για να εξετάσει τις συνέπειες της αργίας που έχει επιβληθεί στους Δημάρχους Πάφου, Φαίδωνα Φαίδωνος, και Λευκονοίκου, Πιερή Γυψιώτη. Οι δύο υποθέσεις ξεπερνούν τον νομικό χαρακτήρα και γίνονται καθαρά πολιτικά ζητήματα για την ηγεσία του ΔΗΣΥ, η οποία καλείται να ισορροπήσει ανάμεσα στο τεκμήριο αθωότητας, την πολιτική ευθύνη και την κοινωνική πίεση.