Ψάχνουν ακόμη δύο πρόσωπα για τα έκτροπα στο Απόλλων-Καρμιώτισσα - Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες

Ψάχνουν ακόμη δύο πρόσωπα για τα έκτροπα στο Απόλλων-Καρμιώτισσα - Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση που αφορά αδικήματα κατά παράβαση του Περί Πρόληψης και Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Νόμου, που διαπράχθηκαν στις 9/02/2023, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα πρωταθλήματος, μεταξύ των ομάδων Απόλλων Λεμεσού – Καρμιώτισσας.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκαν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται πρόσωπα, τα οποία φέρονται να έχονται στην υπό διερεύνηση υπόθεση.

Οι φωτογραφίες δίνονται στη δημοσιότητα, για υποβοήθηση των αστυνομικών ερευνών, ως προς τον εντοπισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057  ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Συνάντηση με γεωπολιτικό βάρος στη Νέα Υόρκη – Τι συζήτησαν Χριστοδουλίδης και Βασιλιάς της Ιορδανίας

Οι τελευταίες εξελίξεις στη Μέση Ανατολή, η περαιτέρω εμβάθυνση των εξαιρετικών σχέσεων Κύπρου και Ιορδανίας, η ενίσχυση της περιφερειακής συνεργασίας και των σχέσεων Ευρωπαϊκής Ένωσης και Ιορδανίας, καθώς και οι εξελίξεις στο Κυπριακό, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης με τον Βασιλιά της Ιορδανίας Αμπντάλλα Β΄, στο περιθώριο της 81ης Γενικής Συνέλευσης των Ηνωμένων Εθνών, στη Νέα Υόρκη.