Ψάχνουν ακόμη δύο πρόσωπα για τα έκτροπα στο Απόλλων-Καρμιώτισσα - Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες

Ψάχνουν ακόμη δύο πρόσωπα για τα έκτροπα στο Απόλλων-Καρμιώτισσα - Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση που αφορά αδικήματα κατά παράβαση του Περί Πρόληψης και Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Νόμου, που διαπράχθηκαν στις 9/02/2023, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα πρωταθλήματος, μεταξύ των ομάδων Απόλλων Λεμεσού – Καρμιώτισσας.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκαν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται πρόσωπα, τα οποία φέρονται να έχονται στην υπό διερεύνηση υπόθεση.

Οι φωτογραφίες δίνονται στη δημοσιότητα, για υποβοήθηση των αστυνομικών ερευνών, ως προς τον εντοπισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057  ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης για συνάντηση με Έρχιουρμαν: Πηγαίνω με στόχο θετικές εξελίξεις

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης δήλωσε τη Δευτέρα ότι πηγαίνει στη συνάντηση με τον Τ/κ ηγέτη με ένα και μοναδικό στόχο "να έχουμε θετικές εξελίξεις" και εξέφρασε την ελπίδα να γίνουν ανακοινώσεις και για διάνοιξη νέου οδοφράγματος. Eπίσης προανήγγειλε τριμερή συνάντηση του ιδίου και του Τ/κ ηγέτη με την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ εντός Οκτωβρίου.