Ψάχνουν ακόμη δύο πρόσωπα για τα έκτροπα στο Απόλλων-Καρμιώτισσα - Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες

Ψάχνουν ακόμη δύο πρόσωπα για τα έκτροπα στο Απόλλων-Καρμιώτισσα - Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση που αφορά αδικήματα κατά παράβαση του Περί Πρόληψης και Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Νόμου, που διαπράχθηκαν στις 9/02/2023, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα πρωταθλήματος, μεταξύ των ομάδων Απόλλων Λεμεσού – Καρμιώτισσας.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκαν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται πρόσωπα, τα οποία φέρονται να έχονται στην υπό διερεύνηση υπόθεση.

Οι φωτογραφίες δίνονται στη δημοσιότητα, για υποβοήθηση των αστυνομικών ερευνών, ως προς τον εντοπισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057  ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Κυπριακό: Μπαίνουν στην τελική ευθεία οι προετοιμασίες - Την Πέμπτη η συνάντηση των διαπραγματευτών

Για την Πέμπτη ορίστηκε η συνάντηση των διαπραγματευτών των δύο κοινοτήτων ενόψει της 26ης Αυγούστου, όταν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης θα συναντηθεί με τον Τ/κ ηγέτη Τουφάν Έρχιουρμαν.

BEST OF TOTHEMAONLINE