Ψάχνουν ακόμη δύο πρόσωπα για τα έκτροπα στο Απόλλων-Καρμιώτισσα - Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες

Ψάχνουν ακόμη δύο πρόσωπα για τα έκτροπα στο Απόλλων-Καρμιώτισσα - Στη δημοσιότητα νέες φωτογραφίες

Το ΤΑΕ Λεμεσού διερευνά υπόθεση που αφορά αδικήματα κατά παράβαση του Περί Πρόληψης και Καταστολής της Βίας στους Αθλητικούς Χώρους Νόμου, που διαπράχθηκαν στις 9/02/2023, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα πρωταθλήματος, μεταξύ των ομάδων Απόλλων Λεμεσού – Καρμιώτισσας.

Στο πλαίσιο της διερεύνησης της υπόθεσης, εξασφαλίστηκαν φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονται πρόσωπα, τα οποία φέρονται να έχονται στην υπό διερεύνηση υπόθεση.

Οι φωτογραφίες δίνονται στη δημοσιότητα, για υποβοήθηση των αστυνομικών ερευνών, ως προς τον εντοπισμό τους.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό των συγκεκριμενων προσώπων, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λεμεσού στον αριθμό τηλεφώνου 25805057  ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό ή με τη Γραμμή του Πολίτη στο τηλέφωνο 1460.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Υπ. Ενέργειας: Σε εξέλιξη διαδικασίες ανάκτησης €67 εκ. από Κομισιόν για το τερματικό στο Βασιλικό

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαδικασίες ανάκτησης του ποσού των 67 εκατομμυρίων ευρώ, που δόθηκε ως χορηγία από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή για το τερματικό στο Βασιλικό, δήλωσε ο Υπουργός Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας Μιχάλης Δαμιανός, ενώπιον της Κοινοβουλευτικής Επιτροπής Ενέργειας, προσθέτοντας ότι για τον τρόπο ανάκτησης του ποσού έγινε συμψηφισμός με άλλα ποσά της Κυπριακής Δημοκρατίας, ενώ έχει επιστραφεί και ένα ποσό σε μετρητά.

BEST OF TOTHEMAONLINE