ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βλάβη σε αγωγό νερού στη Λακατάμια - Προκάλεσε κυκλοφοριακή συμφόρηση

Βλάβη σε αγωγό νερού στη Λακατάμια - Προκάλεσε κυκλοφοριακή συμφόρηση

Αρνητικά επηρεάζεται η κυκλοφορία στην περιοχή Λακατάμιας, στη Λευκωσία, λόγω βλάβης σε αγωγό υδροδότησης, γύρω στις 10.00 το πρωί της Παρασκευής. Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή για ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ για την επιδιόρθωση της βλάβης εργάζεται συνεργείο του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, η βλάβη στον αγωγό νερού επηρεάζει την τροχαία κίνηση στην λεωφόρο Μελίνας Μερκούρη και στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση της λεωφόρου Μελίνας Μερκούρη, με τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ και τη λεωφόρο Αγίου Γεωργίου.

Η ρύθμιση της κυκλοφορίας στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση γίνεται από μέλη της Αστυνομίας, που βρίσκονται στην περιοχή για αποσυμφόρηση της τροχαίας κίνησης και παροχή βοήθειας στο συνεργείο που εργάζεται για επιδιόρθωση της βλάβης. Οι εργασίες του συνεργείου εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν γύρω στις 2.00 το μεσημέρι της Παρασκευής. Μέχρι τότε η κυκλοφορία στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση θα ρυθμίζεται από τα μέλη της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων και πεζούς που διακινούνται στη διασταύρωση, που καλούνται όπως ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.

Νεότερη ενημέρωση στις 14:15: Η βλάβη στον αγωγό νερού, στη διασταύρωση της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ με τις λεωφόρους Μελίνας Μερκούρη και Αγίου Γεωργίου, στη Λακατάμεια, έχει αποκατασταθεί.
Η κίνηση διεξάγεται κανονικά.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θλίψη στον Κυπριακό πολιτισμό: Πέθανε η Ελένη Νικήτα - Αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιώνΑυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top