ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Βλάβη σε αγωγό νερού στη Λακατάμια - Προκάλεσε κυκλοφοριακή συμφόρηση

Βλάβη σε αγωγό νερού στη Λακατάμια - Προκάλεσε κυκλοφοριακή συμφόρηση

Αρνητικά επηρεάζεται η κυκλοφορία στην περιοχή Λακατάμιας, στη Λευκωσία, λόγω βλάβης σε αγωγό υδροδότησης, γύρω στις 10.00 το πρωί της Παρασκευής. Μέλη της Αστυνομίας βρίσκονται στην περιοχή για ρύθμιση της κυκλοφορίας, ενώ για την επιδιόρθωση της βλάβης εργάζεται συνεργείο του Συμβουλίου Υδατοπρομήθειας Λευκωσίας.

Συγκεκριμένα, η βλάβη στον αγωγό νερού επηρεάζει την τροχαία κίνηση στην λεωφόρο Μελίνας Μερκούρη και στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση της λεωφόρου Μελίνας Μερκούρη, με τη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ και τη λεωφόρο Αγίου Γεωργίου.

Η ρύθμιση της κυκλοφορίας στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση γίνεται από μέλη της Αστυνομίας, που βρίσκονται στην περιοχή για αποσυμφόρηση της τροχαίας κίνησης και παροχή βοήθειας στο συνεργείο που εργάζεται για επιδιόρθωση της βλάβης. Οι εργασίες του συνεργείου εκτιμάται ότι θα ολοκληρωθούν γύρω στις 2.00 το μεσημέρι της Παρασκευής. Μέχρι τότε η κυκλοφορία στη φωτοελεγχόμενη διασταύρωση θα ρυθμίζεται από τα μέλη της Αστυνομίας.

Η Αστυνομία συστήνει ιδιαίτερη προσοχή στους διερχόμενους οδηγούς οχημάτων και πεζούς που διακινούνται στη διασταύρωση, που καλούνται όπως ακολουθούν τις υποδείξεις των μελών της Αστυνομίας.

Νεότερη ενημέρωση στις 14:15: Η βλάβη στον αγωγό νερού, στη διασταύρωση της λεωφόρου Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄ με τις λεωφόρους Μελίνας Μερκούρη και Αγίου Γεωργίου, στη Λακατάμεια, έχει αποκατασταθεί.
Η κίνηση διεξάγεται κανονικά.

* Φωτογραφία αρχείου

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Απόπειρα φόνου: Ανέμεναν εγκληματική ενέργεια οι Αρχές - Φαίνεται ότι είχαν τρίτο συνεργό οι δράστες

Συνεχίζονται οι εντατικές έρευνες των Αρχών, για την απόπειρα φόνου που διαπράχθηκε το μεσημέρι της Τρίτης 23 Απριλίου, στη Λευκωσία, την ίδια ώρα που το θύμα της απόπειρας, ο 34χρονος, συνεχίζει να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top