Αγανακτισμένο το Κόμμα για τα ζώα - Ζητάει ξανά το κλείσιμο του ζωολογικού Κήπου Λεμεσού

Αγανακτισμένο το Κόμμα για τα ζώα - Ζητάει ξανά το κλείσιμο του ζωολογικού Κήπου Λεμεσού

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου συνεχίζει τις διαμαρτυρίες (η Τρίτη κατά σειρά) όσον αφορά το θέμα του οριστικού κλεισίματος του ζωολογικού Κήπου Λεμεσού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσουμε να πεθάνουν άλλα ζώα εντός του ζωολογικού κήπου.

Είμαστε αγανακτισμένοι γιατί μέχρι σήμερα δεν είδαμε τις οποιεσδήποτε έρευνες και ή πορίσματα που να αφορούν τους αίτιους και τα αιτιατά όσον αφορά τον θάνατο των ζώων εντός του ζωολογικού κήπου.

Ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και η ώρα 15:00 στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκτός από το Κόμμα για τα Ζωα Κύπρου, το Κίνημα οικολόγων – συνεργασία πολιτών, το Κίνημα ‘Ενεργώ’, η Φωνή για τα Ζώα Κύπρου, το Catpaws, Hope for Homeless Cyprus, ακτιβιστές όπως και άλλοι ευαισθητοποιημένοι πολίτες και οργανωμένες ομάδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Καρκίνος του μαστού: Έρχεται μηνιαίο επίδομα για ευάλωτους ασθενείς – Μέχρι πότε θα καταβάλλεται - Τι ανακοίνωσε ο Χριστοδουλίδης

Την καταβολή μηνιαίου επιδόματος σε ευάλωτους ασθενείς με καρκίνο του μαστού, για όσο διαρκεί η θεραπεία και μέχρι 12 μήνες μετά την ολοκλήρωσή της, καθώς και τη δωρεάν μεταφορά ασθενών από απομακρυσμένες περιοχές της επαρχίας Λευκωσίας προς ογκολογικά κέντρα, ανακοίνωσε το Σάββατο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE