Αγανακτισμένο το Κόμμα για τα ζώα - Ζητάει ξανά το κλείσιμο του ζωολογικού Κήπου Λεμεσού

Αγανακτισμένο το Κόμμα για τα ζώα - Ζητάει ξανά το κλείσιμο του ζωολογικού Κήπου Λεμεσού

Το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου συνεχίζει τις διαμαρτυρίες (η Τρίτη κατά σειρά) όσον αφορά το θέμα του οριστικού κλεισίματος του ζωολογικού Κήπου Λεμεσού.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο και σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να αφήσουμε να πεθάνουν άλλα ζώα εντός του ζωολογικού κήπου.

Είμαστε αγανακτισμένοι γιατί μέχρι σήμερα δεν είδαμε τις οποιεσδήποτε έρευνες και ή πορίσματα που να αφορούν τους αίτιους και τα αιτιατά όσον αφορά τον θάνατο των ζώων εντός του ζωολογικού κήπου.

Ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και η ώρα 15:00 στην εκδήλωση θα συμμετέχουν εκτός από το Κόμμα για τα Ζωα Κύπρου, το Κίνημα οικολόγων – συνεργασία πολιτών, το Κίνημα ‘Ενεργώ’, η Φωνή για τα Ζώα Κύπρου, το Catpaws, Hope for Homeless Cyprus, ακτιβιστές όπως και άλλοι ευαισθητοποιημένοι πολίτες και οργανωμένες ομάδες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Κυπριακό: Εντατικοποίηση επαφών ενόψει Νέας Υόρκης - Ανασταλτικός παράγοντας οι λεγόμενες «προεδρικές»

Νέος γύρος διπλωματικής κινητικότητας για το κυπριακό βρίσκεται σε εξέλιξη, με στόχο την ουσιαστική επανεκκίνηση της διαδικασίας επίλυσης του προβλήματος.

BEST OF TOTHEMAONLINE